×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Leidschendam

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 3 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Leidschendam

Studio huren Leidschendam

Een studio huren in Leidschendam is een aanrader voor iedereen die in de Randstad werkt. Door de perfecte ligging en de goede verbindingen is een studio huren in Leidschendam geschikt voor iedere doelgroep. Biedt een studio huren in Leidschendam niet voldoende ruimte, dan kunt u natuurlijk ook andere objecten huren in de stad. Voorbeelden die heel geliefd zijn, zijn bijvoorbeeld een appartement aan de Damlaan, of een kamer aan de Piet Heinstraat.

Winkelen

Mensen die een studio huren in Leidschendam hebben in hun directe omgeving meer dan genoeg winkels waar ze terecht kunnen voor hun dagelijkse boodschappen. Ook wanneer je zin hebt om lekker te shoppen kun je dat prima doen in Leidschendam zelf, of in één van de vele steden die heel dichtbij liggen zoals Zoetermeer en Den Haag.

Het grote voordeel van een studio huren in Leidschendam is dat je je geen seconde hoeft te vervelen doordat er elk moment van de dag wel iets te beleven valt. Echte shopaholics die een studio huren in Leidschendam kunnen zich uitleven in overdekt winkelcentrum Leidsenhage met maar liefst 180 verschillende winkels.

Vrije tijd en plezier

Sportievelingen die een studio huren in Leidschendam hebben een zeer groot aantal verenigingen om zich bij aan te sluiten, maar ook voor de mensen die een studio huren in Leidschendam en liever individueel bezig zijn, is er ook een ruime keuze door het aanbod aan sportmogelijkheden dat er in de stad is. Met de zee en het strand vlakbij en een aantal prachtige oude steden zoals Den Haag en Delft in de buurt zullen diegenen die een studio huren in Leidschendam zich geen moment vervelen.

Historie

Er was al in de tijd van de Romeinen sprake van bewoning van het gebied waar nu Leidschendam ligt. Interessant voor mensen die een studio huren in Leidschendam is dat de stad Leidschendam ontstaan is uit een fusie. Deze fusie vond plaats in het jaar 1938 en ging tussen de gemeenten Stompwijk, Veur en het buurtschap Wilsveen. Tegenwoordig is Leidschendam een moderne stad met veel kantoren.

In 2009 betrok het Libanon-tribunaal, dat een onderdeel vormt van de Verenigde Naties het voormalige AIVD gebouw aan de Dr. van der Stamstraat.

Bekende personen uit de stad

Ga je in de stad Leidschendam wonen dan plaats je jezelf daarmee in hetzelfde rijtje als politica Karien van Gennip en de bekende atleet Han Kulker.

Ook de voetballer Daryl Janmaat komt uit deze mooie en levendige stad.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven