×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Lelystad

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 12 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Lelystad

Studio huren Lelystad: een slimme keuze

Lelystad is een jonge stad en biedt je alles wat je nodig hebt. Een studio huren in Lelystad is dan ook een slimme keuze. Naast het winkelcentrum Lelystadshart vind je in het Lelycenter, de "oude" binnenstad, ook een hoop winkels. Ook vind je Batavia Stad in de buurt, waar designerkleding met flinke kortingen wordt aangeboden. Een dagje winkelen in Lelystad is dus geen enkel probleem. Daarnaast is de stad voorzien van een uitgebreide woonboulevard, met woonwinkels, bouwmarkten en tuincentra. Een studio huren in Lelystad is een slimme keuze, want Lelystad heeft voor ieder iets wils.

Bezienswaardigheden in Lelystad

Zoals gezegd is Lelystad een jonge stad, dus je zult er weinig eeuwenoude monumenten vinden, maar dat wil niet zeggen dat een studio huren in Lelystad niet interessant is. De eerste bewoners kwamen in 1967 naar de stad en sindsdien heeft de stad in een relatief korte tijd een enorme groei doorgemaakt. Lelystad een bruisend uitgaansleven, met veel restaurants en andere horecagelegenheden. In Lelystad vind je diverse sportcentra en een golfbaan. Ook worden er ieder jaar diverse evenementen in en om de stad georganiseerd. Zo worden er autoraces gereden op het Midlandcircuit, wordt er een Nationale Oldtimerdag gehouden en vindt het Seabottom Jazz festival plaats in de stad. Ook wordt ieder jaar het Lelystart evenement georganiseerd, wat een driedaags cultuur, muziek en kunstevenement is.

In de buurt van Lelystad

Een studio huren in Lelystad is niet alleen interessant omdat de stad dat zelf is, maar ook omdat het een mooie omgeving heeft. Watersporters kunnen hun hart ophalen aan het IJsselmeer en wandelaars kunnen urenlange wandelingen maken in de buurt. In het Natuurpark Lelystad kun je wandelen of fietsen en zul je onderweg dieren als edelherten, wilde zwijnen en elanden tegenkomen. Daarnaast vind je de Oostvaardersplassen in de buurt, waar natuurliefhebbers zich kunnen vermaken in een prachtige omgeving. Ook het pretpark Walibi vind je op nog geen half uur rijden vanaf de stad. Het Aviodrome is ook een bezoek waard. Hier leer je alles over de Nederlandse luchtvaarthistorie. Een studio huren in Lelystad is voor iedereen interessant.

Een studio huren Lelystad is om meerdere redenen een goede keuze. Naast dat de stad zelf erg aantrekkelijk is, ben je vanaf de stad ook zo in steden als Almere, Harderwijk en Zwolle. Kom je een studio huren in Lelystad, dan kom je te wonen in de stad waar ook Aron Winter en Co Stompé hebben gewoond!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven