×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in leusden

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in leusden, maar bekijk de huurwoningen in Amersfoort

«1»

Studio's in de omgeving van leusden

Studio huren Leusden

Wil je in het midden van het land en toch lekker in het groen wonen? Denk eens na over een studio huren in Leusden!

Als je voor een studio huren in Leusden kiest kun je heerlijk wandelen in de bossen of lekker gaan winkelen in het nabij gelegen Amersfoort. Wie voor een studio huren in Leusden kiest gaat in een plaats met een rijk vaderlands verleden wonen. Prehistorische vondsten wijzen uit dat dit gebied al sinds 1.300 vóór Chr. is bewoond. Wist je dat in Oud-Leusden de oudste kerktorens van Nederland staan? Vanaf de A28 Utrecht-Amersfoort zijn ze goed te zien.

Dankzij de centrale ligging bereik je alle delen van ons land heel erg snel, dus zou een studio huren in Leusden wel eens het beste alternatief voor je kunnen zijn. Of je nou richting Utrecht moet of juist naar Zwolle, via de A28 ben je er in een wip. De nabijgelegen A1 biedt een uitstekende verbinding naar Amsterdam. Voor reizigers met het openbaar vervoer is er een goede verbinding met de bus naar station Amersfoort, van waaruit nationale en internationale treinen in alle richtingen vertrekken.

Wie voor een studio huren in Leusden kiest, zal gezellig kunnen winkelen. Het moderne centrum rondom 't Plein, De Grutterij, De Kommenij en de Brouwerij biedt onderdak aan tal van grote en kleine winkels. Albert Heijn, Boni, Intertoys, Primera, De Kaasspecialist, Multivlaai, Scheer & Foppen en MS Mode zijn hier vertegenwoordigd net als een Wereldwinkel.

Als je het besluit neemt tot een studio huren in Leusden beschik je over tal van uitgaans- en eetgelegenheden in je onmiddellijke omgeving. Je kunt heerlijk fonduen bij Hello Again of een lekker hapje eten in bistro Bling. Er is keuze te over, restaurant De Mof, De Klaveet, De Buurman, Bavoort en Oud-Leusden heten je met uiteenlopende specialiteiten welkom als je eenmaal voor een studio huren in Leusden hebt gekozen.

Bezienswaardigheden zijn er natuurlijk te over als je tot een studio huren in Leusden midden in het land besluit. Vlakbij is Dierenpark Amersfoort. Een aanrader is een fietstocht langs de vele buitenplaatsen en kastelen in de omgeving. Ook een wandeling in Austerlitz of Laage Vuursche is erg leuk. Ga na afloop lekker pannenkoeken eten! Ook leuk om te weten is dat bekende Nederlanders, zoals de oprichter van Artis, Lieven Ferdinand de Beaufort, fotomodel Gaby van Nimwegen en schaatsster Marieke Wijsman uit Leusden komen. Een studio huren in Leusden is in ieder opzicht de moeite waard.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven