×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Maassluis

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Studio's in de omgeving van Maassluis

Studio huren Maassluis

Een studio huren in Maassluis is ideaal als je in een rustige gemeente met niet teveel inwoners wil wonen. De omgeving is prachtig en toch ben je binnen korte tijd in veel verschillende steden zoals: Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam of het strand in Hoek van Holland. In deze nabije plaatsen ben je binnen twintig minuten. Hier vindt je alles wat je maar nodig hebt of wilt. Van Bioscoop tot theater en discotheek.

In Maassluis vind je in het oude stadhuis het scheepvaartmuseum en niet ver daarvandaan het museumschip 'Hudson'. Maar ook de molen 'de Hoop' en de Monstersche sluis zijn aanraders om te bezoeken. Wil je liever even genieten van het uitzicht, kijk dan eens uit over het Noordvliet vanaf de brede trappen of over het Zuidvliet. In Maassluis zijn Bas en Adriaan van Toor (Bassie en Adriaan) geboren. Tevens komt de ereburger van Maassluis, schrijver Maarten 't Hart, uit Maassluis. In de boeken van 't Hart is ook veel autobiografische herinneringen uit zijn jeugdjaren in Maassluis verwerkt. De voormalige keeper van het Nederlandse elftal, Oscar Moens was ook een inwoner van Maassluis. Een studio huren in Maassluis heeft ook zijn voordelen voor wat betreft winkelen. In het stadshart vindt je gezellige winkels en in de zomer terrasjes waar je heerlijk kan genieten van de historische omgeving. Ook vind je winkelcentrum Koningshoek in Maassluis waar veel dagelijkse boodschappen gedaan kunnen worden, maar ook geshopt kan worden.

Historisch Maassluis

Maassluis is ontstaan in de Middeleeuwen rond 1340. Het heette toen Maeslandsluys en was een vooruitgeschoven post van het dorp Maasland Nu is het een gezellige gemeente waar je prima kan wonen. Een studio huren in Maassluis is wonen in een rustige stad, gezellige en historische stad. Een studio huren in Maassluis is daarnaast een uitstekende rustige woonplaats in het drukke Zuid-Holland. Maassluis ging zelfs door als het grootste en fraaiste dorp van Zuid-Holland.

Studio

Een studio is een eenkamerappartement en daarmee ideaal voor studenten of alleenwonenden. Een studio huren in Maassluis is vanwege zijn directe verbinding met Rotterdam (Erasmus universiteit) en Delft (Technische universiteit) een ideale woonplaats voor studenten.

Is het gemakkelijk, een studio huren in Maassluis?

Nee, dit is niet eenvoudig simpelweg omdat iedereen hier wel wil wonen. Maassluis is populair. Een studio huren in Maassluis is vrij lastig te vinden, maar ze zijn er wel. Een studio huren in Maassluis heeft immers de goede bereikbaarheid met zijn twee NS stations, en historische omgeving. Een combinatie die je niet veel ziet.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven