×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Nuenen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Studio's in de omgeving van Nuenen

Studio huren Nuenen: Van IJstijd tot forenzen plaats

De eerste mensen vestigden zich in het gebied waar nu Nuenen ligt al in de IJstijd. De oudste gevonden voorwerpen duiden op een rendierjagerscultuur. De eerste schriftelijke bronnen stammen uit 1107. Na de Tweede Wereldoorlog werd Nuenen steeds meer een forensengemeente van Eindhoven, waardoor de plaats verder werd uitgebreid. Tegenwoordig telt de plaats ongeveer 22.000 inwoners en is een studio huren in Nuenen nog altijd erg gewild door zowel forenzen als door andere mensen. Nuenen ligt tussen Eindhoven en Helmond, wat maakt dat een studio huren in Nuenen alle voordelen biedt van zowel een middelgrote plaats als een stad. Een aantal bekende Nederlanders komen uit Nuenen, zoals Django Wagner, Sophie Hilbrand en Willemijn Verkaik.

Kunst, cultuur en sport in Nuenen

Mede dankzij haar rijke historie, betekent een studio huren in Nuenen wonen in een omgeving vol bezienswaardigheden. Zo telt de plaats onder andere drie molens, een groot aantal religieuze gebouwen waarvan sommige uit de 19e eeuw en een aantal zogenaamde wereldlijke gebouwen. Voorbeelden van deze wereldlijke gebouwen zijn de Wevershuisjes aan de Berg, de hervormde pastorie en het Oude Raadhuis. Bovendien bevindt zich het Vincent van Gogh documentatiecentrum in Nuenen; deze kunstenaar heeft twee jaar in Nuenen gewoond. Naast kunst en cultuur heeft een studio huren in Nuenen ook veel te bieden op het gebied van sport. Er is een groot aantal sportverenigingen, voor bijvoorbeeld hockey, voetbal, tennis en softbal.

Vrije tijd en plezier in Nuenen

Naast kunst, cultuur en sport vind je in Nuenen ook diverse opties wat betreft vrije tijd en plezier. Zo kun je in Nuenen prima winkelen in het gezellige centrum, waar zich diverse winkels bevinden. Bovendien is er één keer per week markt. Voor mensen die liever een hele dag winkelen, zijn de winkelcentra van Eindhoven en Helmond snel bereikbaar. Ook voor mensen die er graag op uit trekken is een studio huren in Nuenen erg aantrekkelijk: bij Nuenen liggen zes bijzondere natuurgebieden. Daarnaast zijn er diverse langeafstandswandelpaden die langs Nuenen lopen, zoals het Hertog Hendrikpad. Daarnaast kan er in de omgeving ook goed gefietst worden. Ten slotte ligt dierentuin Dierenrijk binnen 8 minuten autorijden. Een studio huren in Nuenen is dus zeker niet alleen meer voor forenzen aantrekkelijk, zoals na de oorlog het geval was; tegenwoordig is een studio huren in Nuenen gewild bij allerlei soorten mensen!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven