×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Oosterhout Nb

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 4 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Oosterhout Nb

Studio huren Oosterhout

Het Noord-Brabantse Oosterhout is een ruim 50.000 inwoners tellende stad iets ten noorden van Breda en Tilburg. Een studio huren Oosterhout is kiezen voor een plaats die qua ligging zeer veel mogelijkheden biedt op vrijwel alle denkbare gebieden.

Winkelstad Oosterhout

Wil je een studio huren in Oosterhout, dan kies je in eerste instantie natuurlijk voor de plaats zelf. Ook daar vind je alles wat je nodig hebt. Zo biedt Oosterhout bijvoorbeeld een zeer groot aanbod van winkels op alle denkbare gebieden. In het winkelcentrum ontbreekt de Brabantse gezelligheid niet, zeker niet op de koopzondagen, iedere laatste zondag van de maand. Ook uitgaan kan in je eigen stad, ga je een studio huren in Oosterhout. De vele Brabantse restaurantjes en kroegen in het centrum nodigen altijd uit tot een bezoekje en wil je een theatervoorstelling bezoeken of houd je van musea, dan is een studio huren in Oosterhout ook zeker een aanrader.

Dicht bij de Biesbosch

Een voordeel van Oosterhout is dat er even buiten de stad zelf ook veel te beleven is. De Efteling is maar tien kilometer naar het oosten en houd je van natuur dan kun je ook prima een studio huren in Oosterhout. Vanaf De Efteling wandel je zo de Loonse en Drunense Duinen in en enkele kilometers ten Noorden van Oosterhout ligt één van 's lands mooiste natuurgebieden, de Biesbosch. Ga je een studio huren in Oosterhout, dan kun je ook gemakkelijk shoppen of een terrasje pakken in de nabijgelegen plaatsen Breda en Tilburg. Ook Rotterdam is niet ver weg en uitstekend bereikbaar.

Ontstaan in de prehistorie

De geschiedenis van Oosterhout gaat terug tot in de prehistorie. Zou je een studio huren in Oosterhout, dan woon je op de grond waar voor het begin van jaartelling al bewoning was. In de streek waren meerdere nederzettingen, waarvan Middelwijk uiteindelijk is uitgegroeid tot de kern van de huidige gemeente Oosterhout. Door de eeuwen heen nam de veehouderij een steeds belangrijker plaats in, terwijl ook de pottenbakkerij prominent in de Oosterhoutse geschiedenis vermeld wordt.

Een studio huren in Oosterhout betekent dat je kiest voor een woonplaats waar enkele bekende landgenoten zijn geboren of hebben gewoond. Zo is bijvoorbeeld oud-minister Gerrit Brokx er geboren en heeft Prinses van Oranje Nassau Annette Sekrève er gewoond.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven