×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Papendrecht

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 2 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Papendrecht

Studio huren Papendrecht

Wonen in de Randstad, maar toch op zoek naar een studio in een dorp? Kijk dan eens naar een studio huren in Papendrecht. Deze plaats aan de rivier de Merwede heeft een ideale ligging ten opzichte van omringende steden als Dordrecht, Ridderkerk en Sliedrecht, maar kent toch een eigen karakter. Deze plaats heeft de laatste jaren een flinke opknapbeurt gekregen. Hierdoor zijn er voldoende mogelijkheden voor een studio huren in Papendrecht. Wat is er nog meer te beleven in deze regio?

Studio huren in Papendrecht

Ken je de straten van Papendrecht al een beetje? Of ben je nog aan het oriënteren voor een geschikte locatie? Door de renovatie van het centrum in deze plaats zijn er zeer gewilde studio's bijgekomen. Kijk eens naar de studio's in de straten De Overtoom en Meent. Zo kun je een studio huren in Papendrecht midden in het centrum. Ook buiten het centrum kun je goed wonen en een studio huren in Papendrecht langs de rivier De Merwede en de nieuwe wijk Oostpolder.

Gezellig winkelen in Papendrecht

Overdag lekker winkelen en 's avonds heerlijk dineren? In het centrum van Papendrecht is genoeg te beleven. In 2007 is het vernieuwde winkelcentrum "De Meent" geopend. Op ruim 20.000 m² vind je hier jouw favoriete winkels met ruime parkeergelegenheden dankzij de 2 nieuwe parkeergarages. Ook het omringende centrum heeft een opknapbeurt gekregen, waarbij veel nieuwe horecagelegenheden en winkels zijn geopend. In dit gerenoveerde gebied kun je altijd een goede studio huren in Papendrecht. Ben je op zoek naar nog meer winkels? Grote steden als Dordrecht en Rotterdam zijn vlakbij. Ga je een studio huren in Papendrecht? Dan hoef je jezelf in ieder geval niet te vervelen.

Geniet van de natuur

Op een steenworp afstand van Papendrecht vind je het Nationaal Park De Biesbosch. Natuurliefhebbers kunnen hun hart hier ophalen dankzij de aanwezigheid van verschillende soorten vogels, bevers, otters en Schotse Hooglanders. De diverse wandelpaden, fietsroutes en kanoroutes zijn zeer geschikt voor iedereen die zich lekker uit wil leven in de natuur. In Papendrecht zijn er tientallen verschillende sportverenigingen om jouw favoriete sport te beoefenen. Genoeg te doen dus als je kiest voor een studio huren in Papendrecht.

Een rijke historie

Al in 1105 is de eerste melding gemaakt van deze plaats. Begonnen als dijkdorp vestigden de eerste bewoners zich langs de rivier de Merwede. Handel en visserij was erg belangrijk in die tijd. Papendrecht was tot 1816 eigendom van adellijke families waarna het een eigen gemeentebestuur kreeg. De groei zette daarna gestaag door. Vandaag de dag heeft de plaats ruim 32.000 inwoners. Je komt in goed gezelschap terecht als je kiest voor een studio huren in Papendrecht. Onder andere acteurs Loek Peters en Arjan Smit zijn hier geboren. Ook de winnaar van de eerste twee edities van de TT van Assen in 1925 en 1926 komt uit Papendrecht, namelijk Piet van Wijngaarden. Kortom, genoeg redenen voor een studio huren in Papendrecht!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven