×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Rijen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Studio's in de omgeving van Rijen

Studio huren Rijen

Genieten van het gezellige leven in Brabant, op een steenworp afstand van steden als Breda en Tilburg? Dan is een studio huren in Rijen echt iets voor jou. Kies je voor een studio huren in Rijen, dan kun je vele kanten op. Gewilde straten om te wonen in Rijen zijn onder andere de Hoofdstraat, Laagstraat, Regentenstraat en het Architect Aartsplein. Wil je een studio huren in Rijen? Een plaats waar veel te beleven valt!

Geniet van het Bourgondische leven

Winkelen in Rijen kun je in en om het winkelcentrum Laverije. Alle bekende ketens zijn hier vertegenwoordigd en ook kun je heerlijk rondsnuffelen in de exclusievere winkels. In Rijen kun je uitstekend genieten van het Bourgondische leven in Brabant dankzij de vele restaurantjes en horecagelegenheden. Niet voor niets is een studio huren in Rijen erg populair, met name in de binnenstad. Vooral in de Hoofdstraat, vlakbij het winkelcentrum, vind je vele gezellige gelegenheden om heerlijk te dineren of te borrelen. Een studio huren in Rijen zet jou direct middenin het Brabantse leven.

Sport, natuur en cultuur in Rijen

Wat is er in je vrije tijd te beleven als je kiest voor een studio huren in Rijen? Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de verschillende actieve sportverenigingen in de buurt. De vele rijksmonumenten en de Maria Magdalenakerk zijn een must voor iedereen die cultuur op wil snuiven. Ervaar de historie van Rijen en ga terug in de tijd bij de voormalige leerlooierijen waar Rijen groot mee is geworden. Wil je even helemaal weg? Boswachterij Dorst ten noordwesten van Rijen is een 1117 hectare groot natuurgebied en is eigendom van Staatsbosbeheer. Hier kom je lekker tot rust en geniet je van de wonderen der natuur. Geniet ook van al het moois wat deze regio te bieden heeft en kies voor een studio huren in Rijen.

Van buurtschap tot hoofdplaats

Oorspronkelijk was Rijen een buurtschap van Gilze. Dit veranderde tijdens de Belgische Revolutie in 1830 toen er veel Nederlandse militairen werden gestationeerd. Door de militaire aanwezigheid werd er in 1863 een station gebouwd. Ook de leerindustrie in Rijen heeft gezorgd voor een enorme groei. Toen in 1944 het gemeentehuis in Gilze werd vernietigd, werd deze na de oorlog in Rijen weer opgebouwd. Rijen was inmiddels veel groter dan Gilze en werd toen de voornaamste plaats in de gemeente. Wil jij een studio huren in Rijen? Je komt dan in goed gezelschap terecht, voornamelijk op het gebied van de sport. Voormalig wereldkampioen darts met het Nederlands team, Willy van der Wiel, is hier geboren en ook voormalig wielrenners Gerben Karstens en Jeroen Blijlevens komen uit Rijen. Kijk snel voor de mogelijkheden voor een studio huren in Rijen. Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven