×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Studio huren in Rijswijk Zh

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 7 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Studio's in de omgeving van Rijswijk Zh

Studio huren Rijswijk

Rijswijk is een gemeente in Zuid-Holland die tegen de stad Den Haag aanligt. In het verleden heeft Den Haag meerdere malen geprobeerd om Rijswijk in te lijven bij Den Haag, maar tot op de dag van vandaag is de gemeente Rijswijk zelfstandig gebleven.

Wonen in Rijswijk

Rijswijk is verdeeld in vele verschillende wijken. Wil je een studio huren in Rijswijk? Dan heb je verschillende opties qua omgeving. Sommige wijken doen meer stedelijk aan terwijl andere wijken juist weer grenzen aan een van Rijswijks parken of aan de polders rondom Rijswijk.

Winkelen in Rijswijk

Er is qua winkelaanbod een grote verscheidenheid te vinden binnen Rijswijk. Zo heb je rondom de Oude Kerk een groot aantal gespecialiseerde detailhandels die veelal gevestigd zijn in monumentale panden. Kom je een studio huren in Rijswijk en ben je meer op zoek naar een dagje winkelen, dan is winkelcentrum de Bogaard een goede keuze. Met een winkelaanbod van meer dan 180 winkels in diverse segmenten kun je hier bijna alles vinden waar je naar op zoek bent. Daarnaast is er elke zaterdag een markt waar je terecht kunt om heerlijk eten in huis te halen. Een studio huren in Rijswijk heeft dus altijd het voordeel dat je voor al je boodschappen niet ver de deur uit hoeft.

Vrije tijd

In het oude centrum van Rijswijk, maar ook in andere delen van de stad kun je terecht om een wat te drinken op het terras of om een hapje te eten in een van de lunchrooms of restaurants. Ook voor de sportliefhebber is een studio huren in Rijswijk een goede optie. Er zijn verschillende actieve sportverenigingen en er zijn meerdere sport faciliteiten in de stad. Kortom, kom je een studio huren in Rijswijk, dan heb je dus altijd iets te doen.

Historie

Het grondgebied waar Rijswijk nu ligt werd al heel ver voor Christus bewoond. In die tijd lag Rijswijk nog aan de kustlijn. Een studio huren in Rijswijk betekent geen huis meer aan zee, maar het strand is nog steeds in de buurt. Vanaf de Middeleeuwen is Rijswijk lange tijd een echt plattelandsgebied geweest, waar landbouw een belangrijke bron van inkomsten was. Tegenwoordig heeft het een meer stedelijk karakter door de extra bebouwing die er in de 20e eeuw is bijgekomen. Het heeft in de loop van de tijd dus vele veranderingen meegemaakt maar is uiteindelijk nog steeds een losse gemeente.

Nabij gelegen plaatsen

Ga je een studio huren in Rijswijk, dan woon je direct aan de grens met Den Haag, deze grote stad biedt vele mogelijkheden voor een dagje uit. Van een bezoek aan een museum, een etentje in van de vele restaurants of een mooie wandeling over het strand van Scheveningen, deze stad heeft veel te bieden en ligt op steenworp afstand van Rijswijk. Een studio huren in Rijswijk geeft je dus een hele goede uitvalsbasis om allerlei activiteiten te ondernemen.

Bekende personen

Er zijn meerdere Rijswijkers nationale gezichten geworden. Een van de meest bekende is waarschijnlijk cosmetisch chirurg Robert Schoemacher. Een studio huren in Rijswijk zou dus kunnen betekenen dat je in de buurt van een bekend persoon komt te wonen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven