×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Roosendaal

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Studio's in de omgeving van Roosendaal

Studio huren Roosendaal

Wil je een studio huren in Roosendaal? Roosendaal ligt in het westen van Noord-Brabant en is qua ligging ideaal voor uitstapjes naar de Randstad, Breda, Zeeland en Antwerpen. Vanuit Roosendaal rijden rechtstreekse treinen naar Antwerpen, Middelburg, Rotterdam en Breda, dus qua openbaar vervoer kun je in Roosendaal vele kanten op. Een studio huren in Roosendaal bied je dan ook veel bewegingsvrijheid, ook als je in bijvoorbeeld Rotterdam werkt is Roosendaal een prima uitvalsbasis. De stad is bekend om haar handel en industrie, die zich gevestigd hebben rond de stad. Het centrum kent natuurlijk genoeg typisch Brabantse gezelligheid in de vorm van vele terrasjes en diverse horeca. Onderga die Brabantse horeca en ga een studio huren in Roosendaal! Onder andere Jesse Klaver, Jeroen van Koningsbrugge en Frans Bauer komen uit Roosendaal en in de stad zelf is het dan ook prima wonen. Een studio huren in Roosendaal geeft je die kans.

Historie

Hoewel er al nederzettingen waren in 1266, werd Roosendaal pas in 1510 gesticht. Lange tijd behoorde Roosendaal tot Het Land van Breda en van oudsher werd er vanuit vanuit de Roosendaalse haven veel handel bedreven. Er werd vooral turf verscheept. Toen in de 18e eeuw de sporen werden aangelegd, kreeg Roosendaal een internationale transportfunctie en groeide de handel nog verder. Het spoorwegnet werd immers vanuit Roosendaal aangesloten op België. Er was echter geen stadsmuur, waardoor Roosendaal zwaar te lijden had onder bijvoorbeeld de 80-jarige oorlog. Ook in de Tweede Wereldoorlog kreeg Roosendaal het te verduren door een bombardement. Veel werd verwoest, maar gelukkig staat er nog een mooie stadskern overeind.

Wat te doen

Hoewel het zo lijkt, is Roosendaal niet persé industrieel. Het historische centrum van de stad herbergt fraaie bezienswaardigheden, zoals de St. Jan, het Raadhuis en het Roosendaalse station. In dat centrum zijn vele leuke winkeltjes en hier bevinden zich ook overdekte winkelcentra, waar je prima je slag kunt slaan. Een studio huren in Roosendaal geeft je ook de mogelijkheid om regelmatig de Maandagmarkt in de stad mee te maken. Hier komen vele Belgen op af en is altijd een happening. Aan de rand van Roosendaal ligt het Rosada Factory Outlet, een enorm winkelcentrum waar grote merken worden aangeboden. Deze outlet heeft een grote aantrekkingskracht. Naast winkelen kun je hier ook prima eten en voor de kinderen is er een groot speelparadijs. Als je een studio gaat huren in Roosendaal is deze outlet altijd dichtbij. Ook is er vanuit Roosendaal is een directe treinverbinding naar Antwerpen en verder België in, dus een spontaan bezoekje aan onze zuiderburen is zo gemaakt! Al ga je een studio huren in Roosendaal weet je ook dat het Zeeuwse land dichtbij ligt, dus een dagje strand is vanuit Roosendaal geen enkel probleem!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven