×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Rosmalen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 2 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Rosmalen

Studio huren Rosmalen: Eeuwenoud Rosmalen

Tegenwoordig is een studio huren in Rosmalen erg populair, maar hoe is de bewoning van Rosmalen begonnen? Al in 815 wordt Rosmalen genoemd in geschriften, toen nog als 'Rosmalla'. Bij opgravingen zijn bewijzen van bewoning gevonden die zelfs zo ver terug gaan als de IJzertijd. Ter vergelijking: Den Bosch, dat dichtbij Rosmalen ligt, werd pas in 1185 gesticht; Rosmalen is dus stukken ouder dan de veel grotere stad Den Bosch. Het oudste gebouw dat tegenwoordig nog in Rosmalen staat stamt uit 1430: de gotische toren van de Sint-Lambertus kerk. Daarnaast bevinden zich een aantal Rijksmonumenten in deze plaats. Een studio huren in Rosmalen betekent dus wonen in een historierijke stad. Een aantal bekende Nederlanders komt uit Rosmalen, zoals DJ Mental Theo en zanger Albert West.

Gezelligheid en vermaak in Rosmalen

Rosmalen is een middelgrote plaats en telt ongeveer 33.000 inwoners. Eén van de redenen dat deze regio en in het bijzonder een studio huren in Rosmalen gewild is, is de algemeen bekende Brabantse gezelligheid. Bovendien is er in Rosmalen genoeg te doen. Er zijn verschillende sportverenigingen, zoals een voetbal-, basketbal- en een tennisvereniging. Daarnaast kunnen ook winkelliefhebbers terecht in Rosmalen: naast het gezellige centrum waar veel winkels te vinden zijn, zijn er ook een aantal kleinere winkelcentra. Een studio huren in Rosmalen heeft het voordeel dat er altijd wel iets te doen is in deze plaats: is het niet winkelen of sporten, dan zijn er ook nog diverse evenementen die jaarlijks worden georganiseerd, zoals het Rosmalens carnaval.

Rosmalen: plaatselijke gezelligheid met een grote stad om de hoek

Eén van de redenen dat een studio huren in Rosmalen veel gedaan wordt, is de praktische nabijheid van de grote stad Den Bosch; veel forenzen vestigen zich om deze reden in Rosmalen. Daarnaast biedt Rosmalen zelf echter ook veel werkgelegenheid. Het feit dat Den Bosch slechts op een kwartier afstand met de auto ligt en zelfs maar zeven minuten met de trein, maakt dat alle gemakken van een grote stad voor de inwoners van Rosmalen binnen handbereik zijn. Een studio huren in Rosmalen geeft daarmee niet alleen opties wat betreft werkgelegenheid, maar ook met betrekking tot bijvoorbeeld een dagje weg of ander vermaak. Ten slotte betekent een studio huren in Rosmalen ook nog eens huren in een natuurrijke omgeving. Al deze voordelen maken Rosmalen voor veel mensen een ideale woonplaats.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven