×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Rozenburg Zh

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 3 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Rozenburg Zh

Een studio in Rozenburg ZH

In de gemeente Rotterdam ligt het dorp Rozenburg ZH, als enige plaats op het gelijknamige eiland. De centrale ligging ten opzichte van het Rotterdamse havengebied en de stad Rotterdam biedt vele voordelen. Eigenlijk is het een groene parel te midden van een bloeiende industrie. Het eiland is ontstaan door de inpoldering van de natuurlijke slikplaten in de Maas. In de 16e eeuw kwamen de eerste bewoners en het groeide uit tot een gezellig dorp, omringd door een gordel van circa 160 groen. Wanneer je kiest voor een studio in deze gemeente, kun je genieten van het water, de natuur, de haven en de mogelijkheden van de grote stad.

Een levendige gemeente, aan het water in het groen

De oppervlakte van de gemeente Rozenburg bedraagt 6,50 km2, waarvan bijna 2 km2 uit water bestaat. Met bijna 13.000 inwoners heeft Rozenburg zijn dorpse sfeer behouden. Er heerst saamhorigheid en een rijk verenigingsleven. Het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd. Van een wielerronde tot een uitmarkt of een gezellig samenzijn in de Dorpstuin. Wandelen, fietsen, interessante bezienswaardigheden of naar de kinderboerderij, het kan allemaal. Daarnaast zijn er een aantal belangrijke voorzieningen, zoals het basis- en voortgezet onderwijs, een gevarieerd winkelaanbod, sportvoorzieningen, een bibliotheek en zelfs een zwembad. Aan de Nieuwe Maas, Dahliastraat of bijvoorbeeld de Raadhuistraat kun je dus met plezier in je studio wonen, terwijl je alles om je heen hebt.

Alles bij de hand

stadse voorzieningen van Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam en zelfs Delft zijn binnen handbereik, zowel met de auto als met openbaar vervoer. Wat je eventueel niet in Rozenburg ZH kunt vinden, vind je zeker in Rotterdam. Toch zal het je verbazen hoe compleet Rozenburg is. Dit fraaie dorp aan de Nieuwe Waterweg is een prachtige locatie, een ideale basis voor een fijne studio. Neem eens een kijkje bij DirectWonen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven