×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Schiedam

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 12 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Schiedam

Studio huren Schiedam

Schiedam staat bekend om haar jenever productie en de inwoners van de stad worden dan ook wel jeneverneuzen genoemd. Het meest bekende drankje uit Schiedam is dan ook Kethel 1. Dit wordt vandaag de dag nog steeds in de stad gemaakt. Ruim 76.500 mensen wonen in de stad en het is gelegen tussen Vlaardingen en Rotterdam.

Studio huren Schiedam: hoe is de bereikbaarheid?

Er is een goed openbaar vervoerssysteem. Station Schiedam Centrum is een groot treinstation waar je kan kiezen om te reizen richting Rotterdam, Breda, Vlissingen en Venlo. Aan de andere kant van het perron kan je de trein nemen richting Vlaardingen, Hoek van Holland, Delft, Den Haag, Leiden en Amsterdam. Ook zijn er enkele metrostations te vinden in Schiedam.

Historie van Schiedam

In de achttiende eeuw werd er in Schiedam echte Schiedamse jenever gestoken. Deze drank werd over de hele wereld geëxporteerd en hier haalden de stadsbewoners dan ook hun meeste inkomsten uit. De scheepsbouw bloeide in de twintigste eeuw op, maar nu is Schiedam voornamelijk een trekpleister voor toeristen. Het stadhuis, de St. Janskerk en de ruïne van het Huis te Riviere zijn enkele historische bezienswaardigheden die je in de stad kunt vinden.

Bekende personen

Enkele bekende personen van een aantal eeuwen geleden die in Schiedam hebben gewoond zijn Jeremias van Vliet en Adam Pijnacker. In de afgelopen eeuw hebben Joop Daalmeijer, Pieter van Vollenhoven en René van de Kuil in deze stad gewoond.

Sport staat voorop

Vind je sporten belangrijk en ga je een studio huren Schiedam? De stad biedt optimaal de gelegenheid om jouw sport uit te oefenen. Er zijn in totaal zeven voetbalclubs te vinden in de stad, maar ook tal van andere sporten kan je er beoefenen. Cricket, hockey en waterpolo zijn een van deze sporten, maar ook handbal, tennis, korfbal en volleybal kan je hier doen.

Gelegen aan de natuur

Als je van wandelen en de natuur houdt, dan ben je in Schiedam aan het juiste adres. Er zijn verschillende fietsroutes en als je richting het noorden van Schiedam rijdt ben je al snel in de natuur. Het gebied tussen Schiedam en Delft bestaat uit veel groen en het is er dan ook heerlijk vertoeven. Ga je een studio huren Schiedam? Dan ben je binnen een mum van tijd in Rotterdam en ook Delft ligt op een steenworp afstand.

Festiviteiten in Schiedam

Een grote stad kan natuurlijk niet zonder haar eigen feest. In Schiedam kan je jaarlijks naar de Brandersfeesten en ook het Maasboulevardfeest keert ieder jaar terug. Het is dan gezellig druk in de stad en veel artiesten treden op. Je zult merken dat iedereen erop uit trekt en geniet van de nazomer. Studenten die een studio huren Schiedam zitten zo in het feestgedrang.

Studio huren Schiedam: wonen tussen de molens

Naast de jenever productie staat Schiedam ook bekend om haar vele molens. In totaal zijn er maar liefst zes molens te vinden in de stad. Ga je een studio huren Schiedam? Dan is de kans dus groot dat je in de buurt van een molen komt te wonen. Wat veel mensen niet weten is dat in Schiedam de grootste molen ter wereld staat. Het stadscentrum is authentiek en op de verschillende pleintje kan je er lekker eten en drinken. Denk hierbij eens aan de Koemarkt of de Nieuwe Haven. Dus twijfel niet, kom een studio huren in Schiedam!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven