×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in soesterberg

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in soesterberg, maar bekijk de huurwoningen in Huis Ter Heide Ut

«1»

Studio's in de omgeving van soesterberg

Studio huren in Soesterberg

Een studio huren in Soesterberg? Dan kom je te wonen op de Utrechtse Heuvelrug, een prachtig natuurgebied dat gelegen is tussen Utrecht, Amersfoort en Soest. Je woont dan ook vlak bij deze grote steden, maar in een omgeving die rust uitademt. Soesterberg is een dorp van circa 6300 inwoners, maar je zult jezelf er zeker niet vervelen. Er zijn genoeg voordelen op te noemen van een studio huren in Soesterberg!

Shoppen in Soesterberg

Shoppers die een studio huren in Soesterberg vinden hier een gezellig centrum, dat misschien niet heel groot is, maar waar je alle basis benodigdheden kunt vinden. Maar er is meer dan dat, want het dorp heeft ook genoeg leuke winkeltjes om in rond te snuffelen. Je vindt hier ook grote winkelketens als Leen Bakker en Kwantum, terwijl je ook op het gebied van supermarkten keuze hebt uit Plus, dat je in Soesterberg zelf vindt, en supermarkten als Jumbo en Aldi, terug te vinden in nabijgelegen gemeenten. Genoeg keuze voor mensen die een studio huren in Soesterberg.

Uitgaan in Soesterberg

Aangezien Soesterberg een dorp is, heb je niet uitzonderlijk veel keuze op het gebied van uitgaansgelegenheden. Mensen die een studio huren in Soesterberg kunnen het centrum van hun eigen plaats in voor een hapje en een drankje. In de nabije omgeving van Soesterberg heb je meer dan genoeg keuze qua restaurants en bars. Denk daarbij aan plaatsen als Soest en Zeist, of iets verder weg in de grote steden Utrecht en Amersfoort. Een studio huren in Soesterberg betekent dan ook niet dat je grote omwegen hoeft te maken als je een keer lekker uit wilt gaan.

De geschiedenis van Soesterberg

Het ontstaan van Soesterberg is te herleiden tot een herberg, dat Huis ten Halve heette. Dit was gelegen op het halfweg punt tussen Amsterdam en Arnhem. Rond deze herberg ontstond een dorpje. Een studio huren in Soesterberg betekent dat je komt te wonen op het hoogst gelegen punt in de nabije omgeving. Buurgemeente Soest is een stuk lager gelegen, wat de naam van Soesterberg gelijk verklaart. Soesterberg is vooral bekend om het militaire verleden, wat gekenmerkt werd door de vliegbasis. Hier waren jarenlang Amerikaanse soldaten gestationeerd, die tot hun vertrek in 1994 zelfs een eigen woonwijk in het dorp hadden. Inmiddels wordt de basis gebruikt als het Militaire Luchtvaart Museum. Een studio huren in Soesterberg betekent dat je gaat wonen in een groen, historisch stukje Nederland!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven