×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Spijkenisse

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 2 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Spijkenisse

Studio huren in Spijkenisse

Spijkenisse is een plaats in Zuid-Holland. Een studio huren in Spijkenisse zal je al snel laten zien wat er zo speciaal is aan deze plaats. Naast een rijk verleden heeft deze plaats namelijk ook een erg interessant heden. Een studio huren in Spijkenisse kan dan ook precies zijn waar jij naar op zoek bent.

De rijke geschiedenis van Spijkenisse

Een studio huren in Spijkenisse zal je laten merken dat deze plaats een erg speciaal verleden heeft. Spijkenisse werd namelijk 10.000 jaar geleden al bewoond door vissers en jagers die hier leefden. De plaats zelf is pas echt ontstaan toen boeren en vissers hier een gemeenschap opbouwden. Er zijn nog verschillende bezienswaardigheden uit die tijd die je zeker zult zien dankzij een studio huren in Spijkenisse. Lange tijd was Spijkenisse een klein dorp, dat eens in de zo veel tijd getroffen werd door overstromingen. Hier kwam in de jaren na de Tweede Wereldoorlog echter verandering in. Sindsdien zijn er oeververbindingen aangelegd, waardoor Spijkenisse veel makkelijker te bereiken werd. Veel mensen die vlakbij hun werk in de Rotterdamse havens wilde gaan wonen, trokken naar Spijkenisse. Naast dit alles zal een studio huren in Spijkenisse je ook laten zien dat er veel bekende inwoners in deze plaats gewoond hebben. Hierbij kan je denken aan de zangeressen Anita Meijer en Sugar Lee Hooper, maar ook aan de voetballer Peter Houtman en de DJ Vato Gonzalez.

Veel te beleven dankzij een studio huren in Spijkenisse

Dankzij een studio huren in Spijkenisse heb je altijd wel iets te doen. Ten eerste zijn er een hoop mooie bezienswaardigheden en monumenten te zien in deze plaats. Daarnaast zijn er in Spijkenisse ook een zwembad, muziekpodium, theater, een discotheek en een bibliotheek te vinden. Ook het beoefenen van een sport is zeker mogelijk, aangezien er veel verschillende sportverenigingen zijn. Hierbij kan je denken aan een basketbalvereniging, hockeyclub, voetbalvereniging, turnvereniging, een scoutinggroep en nog veel meer. Ook kan er heel goed gewinkeld worden in Spijkenisse. In het 'Winkelhart' is namelijk een centrum met veel verschillende soorten winkels. Daarnaast is het ook mogelijk om op het plein 'De Markt' wat te gaan drinken of eten, maar ook het bezoeken van de markt die twee keer per week gehouden wordt is mogelijk. Een studio huren in Spijkenisse zal je ook laten zien dat er in de omgeving ook veel te beleven is. Ten eerste ligt het Hartelpark aan de rand van Spijkenisse, waar je naartoe kunt wanneer je lekker wil gaan wandelen of fietsen. Daarnaast liggen Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen ook vlakbij. Een bezoek aan één van deze plaatsen is dan ook zo gebeurd. Hier kan je naartoe wanneer je een dagje wil gaan winkelen, maar ook het bezichtigen van deze plaatsen kan erg leuk zijn. Ook ligt Spijkenisse vlakbij het eiland de Tiengemeten, maar ook de kust is erg dichtbij. Een studio huren in Spijkenisse is dan ook ontzettend veelzijdig.

Dankzij een studio huren in Spijkenisse valt er altijd wel wat te beleven. Niet alleen in de plaats zelf, maar ook in de buurt is er genoeg te doen en te zien. Een studio huren in Spijkenisse kan daarom ook de perfecte keuze voor jou zijn.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven