×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Uden

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 4 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Uden

Studio huren Uden: Historierijk Uden

Op de plek waar Uden nu ligt, in het oostelijke deel van Noord-Brabant, was al in de IJzertijd bewoning. Later bevond zich op deze plek een Romeins dorp. In 1190 werd voor het eerst de naam Uden vermeld; daarvoor stond de plaats bekend als Uot. De Abdij en het Raadshuis zijn slechts voorbeelden van bezienswaardigheden die herinneren aan de geschiedenis van Uden. Tegenwoordig is de plaats uitgegroeid tot een gewilde woonplaats; een studio huren in Uden is voor veel mensen ideaal. Uden telt op dit moment ongeveer 35.000 inwoners. Een aantal bekende Nederlanders komt uit Uden; echter één oud-inwoner was wel heel speciaal: in 1904 vestigde Piet Mondriaan zich in deze plaats.

Uden: het beste van stad en natuur

Eén van de redenen dat een studio huren in Uden voor veel mensen een optie is, is de ligging: zowel Den Bosch als Nijmegen en Eindhoven zijn vanuit deze plaats goed bereikbaar. Hiermee biedt Uden alle voordelen van een middelgrote plaats, maar ook van de grote stad. Ook wat betreft werkgelegenheid geeft deze ligging een nadrukkelijk voordeel van een studio huren in Uden aan. Maar ook natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Uden: deze plaats is zowel Groenste Stad van Nederland als Groenste Stad van Europa geweest. Dit is mede te danken aan de unieke ligging aan de rand van de Peelrandbreuk. Een studio huren in Uden is door de combinatie van het beste van stad én natuur een populaire keus voor veel verschillende mensen.

Vrije tijd en plezier bij een studio huren in Uden

Ondanks de goede bereikbaarheid van grote steden nabij Uden, biedt de plaats zelf ook genoeg vermaak aan haar inwoners. Zo is er van alles te doen op het gebied van kunst en cultuur, zijn er diverse sportverenigingen en is de plaats tijdens carnaval één en al gezelligheid. Daarnaast hoef je voor winkelen niet per se naar een andere plaats: ook Uden zelf beschikt over een gezellig centrum met diverse winkels, restaurants en cafés. Een studio huren in Uden betekent dus zowel voldoende voorzieningen in je eigen woonplaats, maar ook de mogelijkheid om verschillende grote steden zoals Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven snel en gemakkelijk te bereiken. Met alle voorzieningen en mogelijkheden in Uden is het dan ook niet gek dat een studio huren in Uden zo populair is!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven