×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Uithoorn

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
Direct Wonen

Jammer, er zijn op dit moment geen advertenties beschikbaar die voldoen aan de door jou ingestelde filters.

Stel jouw email alert in en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van de appartementen die aan jouw wensen voldoen.

Stel jouw email alert in en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van de appartementen die aan jouw wensen voldoen.

Studio's in de omgeving van Uithoorn

Studio huren in Uithoorn

Uithoorn is een plaats in de provincie Noord-Holland. Deze gemeente telt bijna 30.000 inwoners en maakt deel uit van de plusregio Amsterdam. De plaats ligt vrij centraal tussen Amsterdam en Utrecht.

Geschiedenis

De naam Uithoorn

De naam Ute Hoirne betekent de ‘uithoek’ en werd aan het eind van de Middeleeuwen gebruikt als geografische aanduiding voor de vestigingsplaats van een van de lagere gerechten van de Proosdij van Sint Jan.

In de twaalfde en dertiende eeuw blijken aan de oevers van de Drecht, Kromme Mijdrecht en de Amstel en in de nabije omgeving bij het Legmeer tal van nederzettingen tot ontwikkeling te zijn gekomen, zoals Kudelstaart, Vrouwenakker, de Banken, de Kwakel, Uithoorn, Thamen, Blokland en de Hoef. Aanvankelijk waren al deze gemeenschappen onderhorig aan de parochie Mijdrecht.

In de zestiende en zeventiende eeuw was turf de belangrijkste brandstof in het houtarme Holland. De bevolking nam toen enorm toe tot zeker 175.000. Grote stukken weilanden verdwenen in plassen.

De tweede helft van de negentiende eeuw betekende het einde van het isolement van Uithoorn, want zo mogen we de gemeente nu noemen. Uithoorn werd aangesloten op het spoorwegnet en werd goed bereikbaar voor Amsterdam en Haarlem.

Bezienswaardigheden

Als je een studio huurt in Uithoorn, dan zit je goed! Er zijn volop horecagelegenheden op loopafstand. Ook de supermarkten zijn snel te bereiken wanneer je aangelegd bent bij één van de steigers. Maar los van praktische zaken biedt Uithoorn (en omgeving) ook leuke bezienswaardigheden voor zowel volwassenen als voor kinderen. 

Het Fort aan de Drecht bij Uithoorn is een onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Deze stelling is van oorsprong een 135 km lange verdedingslinie van forten, dijken en sluizen rond Amsterdam. Dit fort staat samen met de hele Stelling van Amsterdam op de Unesco Werelderfgoedlijst.

Even de benen strekken en wat meer van de omgeving willen zien? Er zijn diverse wandelroutes en fietsroutes die het mogelijk maken de omgeving te verkennen, zoals de Fortenroute, de GroenUithoorn, het Landscheidingspad, het Polderspoorpad en het Vuurlijnpad. Op deze manier verken je de plek waar jij gaat wonen in Uithoorn.

Ben je op zoek naar een leuke stad in de buurt om te winkelen? Ga dan eens naar Amsterdam, Utrecht of Haarlem!

Ga op zoek naar jouw studio in Uithoorn!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven