×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Valkenburg Lb

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 3 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Valkenburg Lb

Studio huren Valkenburg

Valkenburg is buiten de kustplaatsen misschien wel Nederlands populairste toeristenplaats. Door de terrasjes in het centrum, de ligging in de Zuid-Limburgse heuvels en meerdere toeristische trekpleisters is de plaats enorm gewild bij toeristen. Een studio huren in Valkenburg is kiezen voor een bruisende plaats in een prachtige omgeving.

Rijke geschiedenis

De plaats Valkenburg is het kloppende hart van de Limburgse gemeente Valkenburg aan de Geul. Naast de stad Valkenburg bestaat de gemeente verder uit enkele buurtschappen. Een studio huren in Valkenburg is wonen in een stad met een zeer rijke geschiedenis. Valkenburg stamt uit de Romeinse tijd en is opgebouwd rond het Kasteel Valkenburg, tegenwoordig als ruïne één van de monumenten van de plaats. Deze ruïne wordt door toeristen vaak bezocht in combinatie met een bezoek aan de gemeentegrot. Deze grot is ontstaan door winning van mergel. In de koude winters werd de grot in vroeger jaren gebruikt als bescherming tegen de kou en in september 1944 als schuilplaats in de oorlog. Wil je een studio huren in Valkenburg, dan kun je de grot bezoeken. Deze is opengesteld voor het publiek. Er worden regelmatig rondleidingen gegeven. Valkenburg kent een gezellig winkelhart. Wil je een studio huren in Valkenburg, dan kun je winkelen op het Theodoor Dorrenplein, prachtig gelegen op het Geuleiland in de rivier de Geul.

Omgeving

Ben je natuurliefhebber, dan is een studio huren in Valkenburg een goede keuze. Het Limburgse landschap is met zijn heuvels uniek in Nederland, maar ook zeer divers. Tussen de weilanden zijn talrijke bossen te vinden en in de omgeving van Valkenburg wordt dit landschap doorkruist door de rivier de Geul. Tezamen met de kasteeltjes, hoeves en specifieke Limburgse huizen levert dit een landschap op dat je de indruk geeft in het buitenland te zijn. Een studio huren in Valkenburg betekent dat je middenin deze mooie streek verblijft.

Amstel Gold Race

Een studio huren in Valkenburg biedt ook veel mogelijkheden als je sportliefhebber bent. Valkenburg is de finishplaats van de Amstel Gold Race, de enige Nederlandse wielerklassieker. De finale vindt altijd plaats op de Cauberg, met de finish bovenop of net iets erna. Zou je een studio huren in Valkenburg, dan kun je echter vaker genieten van evenementen op de Cauberg, zoals Red Bull Crashed Ice of de Red Bull Zeepkistenrace. Houd je er van ook zelf op de racefiets of mountainbike te klimmen, dan betekent een studio huren in Valkenburg dat je in waar fietsparadijs terecht komt. Vanuit Valkenburg fiets je zo de Limburgse heuvels in.

Valkenburg is de geboorteplaats van voormalig Minister van Verkeer en Waterstaat Camiel Eurlings en de huidige woonplaats van wielrenner Rob Ruijgh en wie weet binnenkort ook van jou, mocht je een studio huren in Valkenburg!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven