×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Studio huren in Veldhoven

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 12 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Studio's in de omgeving van Veldhoven

Studio huren in Veldhoven

Een studio huren in Veldhoven is erg in trek, juist vanwege de centrale ligging van de Noord-Brabantse plaats: tegen Eindhoven aan, en nabij de Belgische grens. Bovendien ligt de plaats aan de A2 en aan de A67, waarmee de gemeente zeer bereikbaar is. Via de A67 ben je ook zo in Duitsland. Door de ligging tegen Eindhoven biedt de gemeente alle comfort van de grote stad.

Historisch karakter en natuur

De gemeente bestaat uit vier dorpen die aan elkaar zijn gegroeid: Veldhoven, Meerveldhoven, Zeelst en Oerle. In Oerle vind je nog een karakteristieke oude dorpskern met onder meer een korenmolen. Ook de nabije omgeving van de vier dorpen heeft zijn historische karakter behouden. Zo liggen er in het buitengebied tal van monumentale boerderijen en bossen met prehistorische grafheuvels. De gemeente is rijk aan natuur. In het westen en zuiden liggen de beekdalen van de Run, de Gender, de Poelenloop en de Bruggenrijt. Ook in het dorp zelf komt u de natuur tegen, en wel in de Zoo. Hier wonen tal van exotische dieren, waaronder veel vogelsoorten zoals papegaaien en roofvogels, maar ook andere dieren zoals neusberen en ringstaartmaki’s.

Andere bezienswaardigheden

Andere bezienswaardigheden in de gemeente zijn museum ’t Oude Slot, dat geheel is gewijd aan het gebied waar het dorp ligt: De Kempen. Het Trapjeshuis in Zeelst stamt uit 1750 en is bekend om zijn zeldzame ovaalvormige trappen. Dankzij de liggen bij Eindhoven biedt een studio in Veldhoven alle gemakken van de grote stad, zoals winkels, werkgelegenheid en tal van uitgaansmogelijkheden.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven