×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Vlissingen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Studio's in de omgeving van Vlissingen

Studio huren in Vlissingen

Genieten en mooi wonen

Vlakbij het strand wonen met allerlei activiteiten en voorzieningen vlakbij kan in Vlissingen. De stad is daarnaast erg sfeervol door het historische centrum.

Voorzieningen en bijzonderheden

Vlissingen kent een rijke geschiedenis en is door de mooie gebouwen één van de beschermde stadsgezichten in Nederland. Eeuwen geleden was de stad in bezit van de Spanjaarden en later van de Fransen.

Het is een stad waarbij je het gevoel hebt van een dorp. De sfeer is er minder gejaagd dan in de meeste grotere steden.

Het winkelaanbod in de stad vind je in het historische centrum en winkelcentra de Fontyne en de Gildeweg. Je vind in de stad zowel de bekende winkelketens, als kleinere winkels. Ook het Scheldeplein en de Walstraat zijn goede winkellocaties in de stad. Aan het Zaagmolenpad vind je Bioscoop Cinecity en een restaurant. Aan zee liggen Boulevard Bankerd en Boulevard Evertsen, waar je verschillende restaurants vindt.

Voor je ontspanning ben je zo op het strand, maar je kan ook zwemmen in het Vrijburgbad of naar één van de activiteiten in het Arsenaaltheater. De stad heeft een NS station én ligt vlakbij Middelburg, waar ook genoeg te doen is. In de stad worden regelmatig festivals georganiseerd zoals Film By The Sea en het Bevrijdingsfestival. In de stad zit je niet ver van nabijgelegen (bad) plaatsen zoals het oude Domburg en Zoutelande. Daarom een studio huren in Vlissingen

Hier wonen betekent dat je altijd het strand op kan en dat je een prima verbinding hebt met het openbaar vervoer. Bovendien heb je veel winkels tot je beschikking. De voorzieningen zijn uitstekend en er zijn genoeg café's, restaurants en activiteiten!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven