×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Studio huren in voorschoten

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in voorschoten, maar bekijk de huurwoningen in Wassenaar

«1»

Studio's in de omgeving van voorschoten

Studio huren in Voorschoten

Een studio is een appartement met één kamer. Makkelijk te onderhouden en schoon te houden en ideaal voor studenten of voor alleenstaanden. Het liefst zit je dan niet ver van de plaats waar je studeert of werkt. Voorschoten is de ideale locatie om te wonen. Naar het noorden ben je zo in de grote studentenstad Leiden. Naar het Zuidoosten ligt Den Haag en vanuit Den Haag is het makkelijk reizen naar Rotterdam of Utrecht. Een studio huren in Voorschoten is dus een ideale locatie in het centrum.

Een studio huren in Voorschoten

Een studio huren in Voorschoten heeft meer voordelen dan alleen voor je studie of werk. In Voorschoten is veel te doen. Voorschoten is ruimschoots voorzien van parken en water voor watersport. Ook als je veel van cultuur houdt, is een studio huren in Voorschoten een goed idee. Voorschoten is ontstaan op een strandwal en heeft daardoor een langgerekte vorm. In Voorschoten vindt je het middeleeuwse kasteel Duivenvoorde uit 1226. Het kasteel doet buiten de bewoonde gedeelten dienst als museum. Bekende personen die uit Voorschoten komen zijn Max van der Stoel en Benk Korthals. In Voorschoten ligt tevens de Nobelprijswinnaar en natuurkundige Heike Kamerlingh Onnes begraven. Op 28 juli van elk jaar wordt tevens de Voorschotense paardenmarkt gehouden op de Voorstraat en in september is het weekend van Voorschoten met allerlei activiteiten.

Een studio huren in Voorschoten geeft ook voldoende toegang tot allerlei winkels in het centrum van Voorschoten. Gezellig om te winkelen en een drankje te doen.

Voorschoten

Vanuit station Voorschoten liggen de grote steden: Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht binnen handbereik. Ideaal dus als je eens een andere stad wil bezoeken. Een studio huren in Voorschoten is voor wat betreft het openbaar vervoer een ideale uitvalsbasis, maar ook met de auto is reizen vanuit Voorschoten vrij gemakkelijk. Voorschoten is namelijk gelegen tussen de A44 en de A4. Een studio huren in Voorschoten betekend dus ook dat je de beste weg kan kiezen om de drukke files in de Randstad te vermijden. Voorschoten ligt tevens ten oosten van het mooie Wassenaar, en Katwijk en zijn stranden zijn makkelijk te bereiken, waardoor een dagje strand tot de mogelijkheden behoort.

Een studio huren in Voorschoten geeft een breed scala aan mogelijkheden op privé gebied en werkmogelijkheden.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven