×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in voorthuizen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in voorthuizen, maar bekijk de huurwoningen in Kootwijkerbroek

«1»

Studio's in de omgeving van voorthuizen

Studio huren in Voorthuizen

Wil je in een prachtige omgeving wonen die toch heel centraal is gelegen? Denk eens na over een studio huren in Voorthuizen!

Voorthuizen dat aan een kruispunt van zes doorgaande middeleeuwse wegen lag wordt sinds het begin van de vijftiende eeuw regelmatig vermeld als belangrijke rustplaats voor Hessenkarren van en naar Zutphen en Amersfoort. Als logische ontwikkeling van een dorp dat zijn betekenis aan het verkeer ontleende werd in 1809 de straatweg van Amersfoort naar Deventer door Voorthuizen aangelegd. De bekendste Voorthuizenaar heeft nooit bestaan: Het is de reus Bunckman uit de gelijknamige sage.

Als je een studio huren in Voorthuizen het overwegen waard vindt, kies je voor een plaats met historie. In het nabije Barneveld vond tijdens de Hoekse en Kabeljauwse twisten in 1461 in de kabeljauwse ridder Jan van Schaffelaar de dood. In de Tweede Wereldoorlog was Voorthuizen zowel in mei 1940 als in april 1945 het toneel van hevige gevechten.

Als je over een studio huren in Voorthuizen nadenkt, profiteer je ook vandaag nog van het goede wegennet. Voorthuizen ligt aan de rand van de Veluwe en is via de A1 Amsterdam-Hengelo en A30 Barneveld-Ede met alle delen van Nederland verbonden. Via Knooppunt Hoevelaken bereik je snel Amersfoort, Utrecht en Zwolle. Ben je alleen of zoek je een tweede woning dan is een studio huren in Voorthuizen een heel goede oplossing. Als je verder kijkt naar de winkels en voorzieningen dan merk je snel dat een studio huren in Voorthuizen echt een goede optie is. In het gezellige centrum langs de Hoofdstraat en het Bunckmanplein vind je Albert Heijn, Aldi en Jumbo, maar ook een leuke boeken- en speelgoedwinkel als De Appelboom en de mooie zaak van Groenhuizen Juweliers. Wie mode zoekt kan bij Van Beek, Bossebroek of G&A terecht. Ook een Kruidvat, een ABN, een Hema en een Gall&Gall ontbreken niet. Wie voor een studio huren in Voorthuizen kiest, kan verder van de heerlijke terrasjes genieten. IJssalon De IJstijd, Gelato di Lucca, Café de Bunckmann, Eetcafé 't Zyzo en Kwalitaria De Daltons heten je welkom. Als je overweegt of een studio huren in Voorthuizen de juiste keuze is moet je ook aan de bezienswaardigheden in de omgeving denken. De Apenheul en de Julianatoren in Apeldoorn zijn vlakbij, evenals het Paleis Het Loo. Op enkele minuten afstand liggen Dierenpark Amersfoort en het Veluwemeer. Ga je een studio huren in Voorthuizen dan heb je mogelijkheden te over!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven