×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Wormerveer

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Studio's in de omgeving van Wormerveer

Studio huren in Wormerveer

Ben je op zoek naar woonruimte in Noord-Holland, dan kun je bijvoorbeeld een studio huren in Wormerveer. Een studio huren in Wormerveer is een goede optie voor iedereen die graag in een dorp woont en toch lekker dicht bij de stad wil zijn.

Studio huren in Wormerveer, een sfeervol dorp

Ga je een studio huren in Wormerveer, dan verhuis je naar een sfeervol dorp met ruim 11.000 inwoners. Wormerveer is de geboorteplaats van een heel aantal bekende Nederlanders, zoals dichter Herman Gorter, schrijver Dick Laan en oud-minister Tineke Netelenbos. Het dorp is mooi gelegen aan de Zaan, ten noorden van Amsterdam. In de Middeleeuwen was dit een strategische plek, omdat men hier de rivier de Zaan over kon steken met een veerboot. In de 19e eeuw was het dorp vooral bekend van de fabrieken aan de rivier, waar onder meer cacao en rijst verwerkt werden. Veel van die historische gebouwen staan er nog, maar aan de Zaan zijn er ook moderne appartementen bij gekomen. Hier heb je een prachtig uitzicht over het water. Een studio huren in Wormerveer is dan ook heel populair.

Gezelligheid in het dorp

Wormerveer is een gezellig dorp met leuke winkels, cafés en restaurants. Woon je graag in een levendig dorp nabij Amsterdam, dan is een studio huren in Wormerveer heel geschikt. Langs de Zaan vind je allerhande winkels en bovendien staat hier ook één van de beste restaurants van de regio: Huis te Zaanen. Dit hotel-restaurant is gevestigd in een prachtig historisch pand. Voor het winkelen kun je verder ook terecht rond het Marktplein en op woensdagen heeft Wormerveer een grote weekmarkt.

Snel naar Amsterdam en andere steden

Vanuit Wormerveer ben je snel in Amsterdam en Zaandam. Omdat Wormerveer een eigen treinstation heeft, kom je makkelijk op de plek van bestemming. Wil je niet in een grote stad wonen, maar wel dichtbij, dan is een studio huren in Wormerveer een prima optie. Met de trein reis je rechtstreeks naar Amsterdam Centraal. Ook de gezellige stadscentra van Alkmaar en Purmerend liggen niet ver van Wormerveer. Een studio huren in Wormerveer betekent dus ook dat je alle mooie plaatsen van Noord-Holland binnen handbereik hebt.

Genieten van de mooie omgeving

Een studio huren in Wormerveer geeft je ook de kans om van de mooie omgeving en alle voorzieningen te genieten. Het strand ligt maar 20 kilometer verder en in en rond Wormerveer kun je prachtig fietsen, wandelen en handlopen. Ook kun je terecht bij de vele sportclubs, waar je kunt voetballen, zwemmen, roeien, biljarten en nog veel meer.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven