×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Zoetermeer

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 3 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Zoetermeer

Studio huren Zoetermeer

De Zuid-Hollandse gemeente Zoetermeer was ooit bedoeld als groeikern voor Den Haag. In 1962 was het nog een dorp, inmiddels is het wat inwoneraantal betreft de derde gemeente van Zuid Holland. Zoetermeer wordt in de volksmond ook wel liefkozend 'Sweet Lake City' genoemd en een studio huren in Zoetermeer biedt vele voordelen. Allereerst natuurlijk door de centrale ligging tussen de grote steden Den Haag, Rotterdam en Leiden. Zelfs Amsterdam is goed en snel te bereiken. Met een studio huren in Zoetermeer kom je overal, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Binnen een afzienbare tijd zit men met een studio huren in Zoetermeer aan de Noordzeekust of in het groen. Zoetermeer is omringd met prachtige polderlandschappen en aan de oostzijde ligt het Rotte gebied. Als men kiest voor een studio huren in Zoetermeer, kan men dus genieten van de stedelijke voordelen, maar ook van een stuk natuurschoon van het Groene Hart.

Bij een studio huren in Zoetermeer heeft men ook het voordeel dat er op sportief gebied veel te beleven valt. Indoor skiën, avontuurlijke waterpret, laser gamen, golfen, klimmen of schaatsen, het kan allemaal met een studio huren in Zoetermeer. Daarnaast is er ook nog eens een ruim regulier aanbod op sportief gebied. Ook iemand die graag het culturele vlak van Zoetermeer wil ontdekken en heeft gekozen voor een studio huren in Zoetermeer komt niets te kort. Het theater, de bioscoop of musea, Zoetermeer heeft het allemaal. Er is ook een cultuurpodium en er zijn veel evenementen. De stad heeft een eigen bibliotheek en op de universiteit van Zoetermeer worden verschillende cursussen, lezingen en workshops gegeven. Bij een studio huren in Zoetermeer valt er dus genoeg te ontdekken en te doen.

Door middel van opgravingen ontdekte men dat er in de 13e eeuw al bewoning was aan de Dorpsstraat in Zoetermeer. Ongeveer 1000 jaar geleden werd dit meer door het droogmalen van het Soetermeerse meer en het afsteken van het veen. Er ontstonden hierdoor opnieuw grote waterpartijen die werden ingepolderd en verkaveld. In 1868 werd Zoetermeer aangesloten op het spoorwegnet en dit bevorderde de groei van de stad enorm. Het toenmalige dorp kreeg bekendheid als 'boterdorp' door de vele boeren die boter produceerden en door de oprichter van de supermarktketen 'de Spar'. Er is nog steeds veel bedrijvigheid in Zoetermeer, weliswaar nu in een modern jasje. Bijvoorbeeld op het gebied van de ICT. Een studio huren in Zoetermeer betekent dus ook dat er genoeg werkgelegenheid is in je woonplaats.

Als je kiest voor een studio huren in Zoetermeer ben je voorzien van een groot winkelaanbod. Allereerst is er natuurlijk het gezellige stadshart met ruim 200 winkels en horecagelegenheden. Hier is ook een bioscoop en een Stadstheater. De oude Dorpsstraat met zijn twee historische kerken en pittoreske pleinen, Oudhollandse gevels en doorkijkjes zijn voorzien van oer-Hollandse bedrijven en grote winkelketens. De winkelcentra De Leyens, Buytenwegh, Vijverhoek, Noordhove, De Vlieger, Seghwaert, Rokkeveen en Leidesewallen zijn misschien wat kleiner, maar zorgen wel dat je voor je boodschappen bij een studio huren in Zoetermeer nooit ver hoeft. Dan is er nog het woonhart van Zoetermeer. Deze deels overdekte meubelboulevard voorziet in alles op woongebied dus prettig voor de inrichting, als je kiest voor een studio huren in Zoetermeer. Winkelcentrum Meerzicht bestaat al meer dan 25 jaar en is nog steeds een goed winkelcentrum.

Er zijn veel bekende Nederlanders geboren in Zoetermeer, zoals: de snowboarders Michelle Dekker en Steve Krijbolder, de voetballer Leroy Fer, model Romee Strijd en de zanger Mr. Propz. De zangers Kees Rietveld en Jordy van Loon wonen er nog steeds. Ook de musicalster René van Kooten woont in Zoetermeer, net zoals de tv presentatoren Bert van Leeuwen en John Williams. Zoetermeer heeft ook een aantal bekende dj's in hun midden: Michael Pilarczyk, Luc van Rooij en Joey Spaan. Dit is slechts een deel van de Zoetermeerse beroemdheden. De kans is dus groot dat als je kiest voor een appartement, eengezinswoning of studio huren in Zoetermeer, je een bekend persoon tegen het lijf loopt. Kom een studio huren in Zoetermeer!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven