×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Zutphen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Studio's in de omgeving van Zutphen

Studio huren in Zutphen

Hanzestad Zutphen staat ook wel bekend als Torenstad. Een studio huren in Zutphen biedt je een prachtig uitzicht op torens als de Drogenapstoren, de Wijnhuistoren of de Bourgonjetoren. Maar Zutphen heeft nog veel meer te bieden! Het monumentale Zutphen ligt in het midden van de provincie Gelderland aan de rivier de IJssel. Wil je een studio huren in Zutphen? Steden als Apeldoorn, Doetinchem en Arnhem liggen dan op steenworp afstand.

Rijk aan geschiedenis

Een studio huren in Zutphen? Dan ga je wonen én leven in een stad die rijk is aan geschiedenis. De stad bestaat al meer dan 1700 jaar en is van een Germaanse nederzetting uitgegroeid tot een middelgrote stad. In 1300 is het historische Zutphen een succesvolle handelsstad geweest. Zutphen dankt de naam Hanzestad aan graaf Hendrik I die de stad de allure gaf van de bisschoppelijke plaatsen Deventer en Utrecht. Een studio huren in Zutphen? Dan ben je er ook van verzekerd dat je altijd wel één van de 450 rijksmonumenten of 500 gemeentelijke monumenten tegenkomt.

Winkelen in Zutphen

Al aan het overwegen om een studio te huren in Zutphen? Een studio huren in Zutphen betekent niet alleen dat je goed kunt winkelen in het compacte, historische winkelcentrum met een palet aan winkels van grote ketens en kleine boetiekjes, maar ook heerlijk kunt wandelen langs de stadsmuur. Natuurlijk zijn er ook musea waar je naar toe kunt gaan. Wat dacht je van het Stedelijk Museum of een bezoekje aan museumwinkel het Snoepje, die Oudhollandse snoepjes verkoopt? Ben je meer een liefhebber van theater? Een studio huren in Zutphen, zorgt ervoor dat je hier ook goed voor zit. Naast het Luxor Theater, kun je naar het Hanzetheater waar professionals en talent uit de regio hun kunsten vertonen.

Midden in het leven

Studio huren in Zutphen en midden in het leven zitten? Straten waar het goed wonen is en waar je een leuk appartement of huurwoning kunt huren, zijn de Oudewand, de Groenmarkt of de Burgemeester Dijckmeesterweg. Een studio huren in Zutphen? Dan ga je ook wonen in een stad met een Bourgondische karakter. Dat weten bijvoorbeeld bekende Nederlanders als presentatrice Inge Diepman, voetballer Reinder Hendriks of modeontwerper Bas Kosters al lang. Zij zijn geboren en getogen in deze Hanzestad met zijn unieke skyline met de torens.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven