Snel een woning verhuren?

Gemiddeld is een woning bij DirectWonen
binnen 2 maanden verhuurd.

Gratis woning aanbieden Ik zoek een huis
×

We hebben je een e-mail gestuurdVul je e-mailadres in en we sturen je een e-mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te stellen.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de kamermarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Registreren

Na een week een woning

Ik had binnen een dag een afspraak voor een bezichtiging en kon een week later mijn nieuwe woning al betrekken!

(April 2014)

Geweldig goed geholpen

Ik woon inmiddels via Direct Wonen in een prachtig appartement in Almere en ben geweldig goed geholpen.

(April 2014)