×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Velp Gld

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Velp Gld

Huurwoning huren Velp Gld

Velp is een leuk klein plaatsje op fietsafstand van de Gelderse hoofdstad Arnhem. Velp heeft alles wat je nodig hebt om ergens heerlijk te kunnen wonen. Veel groen, leuke parkjes, een modern centrum en genoeg horecagelegenheden. Huurwoningen huren in Velp Gld is iets dat veel gezinnen doen, maar ook kun je er als student prima wonen. Zo zijn er voor studenten leuke kamers op de President Kennedylaan en zijn er mooie appartementen op de IJsselstraat. Het grote aanbod maakt dat huurwoningen huren in Velp Gld erg makkelijk is.

Winkelen

Velp heeft een modern centrum dat je vindt bij de Hoofdstraat. Hier vind je diverse chique kledingzaken, opticiens, supermarkten en drogisten. Alles wat je nodig hebt is dicht in de buurt. Wil je echt een dagje shoppen, dan ben je in een kwartiertje in Arnhem. Deze stad heeft een heel ruim en gevarieerd winkelaanbod. Hier kan iedereen dus slagen voor een nieuwe outfit. De meeste supermarkten zijn in Velp iedere dag open. Tijdens het huurwoningen huren in Velp Gld kun je dus elke dag voor je dagelijkse boodschappen terecht. Tevens is Apeldoorn een nabijgelegen plek die leuk is om te bezoeken tijdens het huurwoningen huren in Velp Gld. De stad heeft een leuk centrum, meerdere attractieparken zoals de Juliana Toren en de Apenheul en een mooi bos.

Vrije tijd

Ga je een van de huurwoningen huren in Velp Gld, dan is er genoeg te doen. Zo kun je op een mooie dag heerlijke wandelen in park Zypendaal. Ook is er een sauna in Velp en zijn er leuke restaurantjes. Er is recentelijk nog een nieuw sushi restaurant geopend. Het centrum ontwikkelt zich dus nog steeds. In de zomer worden er vaak leuke voorstellingen gehouden bij openluchttheater de Pinkerberg. Leuk voor kinderen en leuk voor volwassenen. Ga je huurwoningen huren in Velp Gld, dan kun je ook gaan zwemmen bij zwembad de Dumpel. Ook op het gebied van sport is er genoeg te doen. Kortom, je hoeft je niet te vervelend tijdens het huurwoningen huren in Velp Gld.

Geschiedenis

Velp maakt deel uit van de Gemeente Rheden. Het was lange tijd een klein plaatsje, maar sinds de 19e eeuw is er veel gebouwd. Er zijn toen woonwijken bijgekomen, alsook een paar prachtige villawijken. Tijdens het huurwoningen huren in Velp Gld is het erg leuk om eens door die wijken heen te wandelen. Ga je huurwoningen huren in Velp Gld, dan is de A12 dichtbij, waardoor de verbindingen naar zowel Utrecht als Oberhausen erg goed te bereiken zijn. Ook vind je in Velp diverse rijksmonumenten, zoals de Onze Lieve Vrouwenkerk, en de Lennepsmolen. Bekende personen uit Velp zijn onder andere schrijver Jan Siebelink en voormalig profvoetballer Jhon van Beukering.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven