×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Zoetermeer

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Zoetermeer

Huurwoningen Zoetermeer

Zoetermeer ligt midden in het Groene Hart en geeft de perfecte mix tussen een grote stad en alle voorzieningen die je in een stad kunt vinden, en de natuur en rust aan de andere kant. Hierdoor kiezen veel mensen voor huurwoningen Zoetermeer. De mogelijkheden waaruit je kunt kiezen bij huurwoningen huren in Zoetermeer variëren van appartementen en studio's tot huizen. Huurwoningen Zoetermeer , voor elke doelgroep is er een geschikte woning. Voor gezinnen met kinderen die zich oriënteren op huurwoningen Zoetermeer is het fijn om te weten dat er zeer veel verschillende scholen zijn in de stad. Van basisscholen tot voortgezet onderwijs. In deze groene gemeente vind je veel openbaar groen, en de woonwijken zijn ruim van opzet zijn waardoor huurwoningen huren in Zoetermeer nog aantrekkelijker wordt.

Wonen

Zoetermeer is behalve een prachtige stad ook een erg overzichtelijke stad. De stad is ingedeeld in verschillende wijken, die elk hun eigen wijknummer hebben. Dit wijknummer komt overeen met de laatste twee cijfers van de postcode. Op die manier is het enorm overzichtelijk, en zie je in één oogopslag in welke wijken voor jou de meest geschikte mogelijkheden zijn voor huurwoningen Zoetermeer. Een paar voorbeelden van bekende Zoetermeerders zijn : de zanger Mr. Propz, producer John Ewbank, presentator John Williams, Erica Terpstra, en de in 2010 overleden zangeres Sugar Lee Hooper.

Winkelen en bezienswaardigheden

Zoetermeer biedt een zeer groot aanbod qua winkels en het is mogelijk om op elke dag van de week te winkelen of boodschappen te doen in het stadshart of het woonhart. Altijd handig om te weten op het moment dat je je aan het oriënteren bent op huurwoningen Zoetermeer. Behalve winkelen zijn er natuurlijk nog veel meer goede redenen voor huurwoningen huren in Zoetermeer. Het stadsmuseum Zoetermeer, de Oude Kerk, korenmolen De Hoop en de Nelson Mandelabrug zijn stuk voor stuk de moeite van het bekijken waard.

Vrijetijdsbesteding in Zoetermeer

Huurwoningen Zoetermeer is erg aantrekkelijk wanneer je sportief ingesteld bent. Van een cursus voordat je op wintersport gaat, tot vrij indoorskiën met aansluitend uiteraard de après-ski in een traditionele berghut, het kan allemaal bij Snowworld in Zoetermeer. Karten, lasergamen, een heuse 18 holes golfbaan, meerdere zwembaden, en een klim- en survivalcenter je vindt het allemaal in Zoetermeer. Voor een avondje uit bezoek je een cultuurpodium als de Boerderij, terwijl je er ook heel veel gezellige restaurantjes hebt. Jaarlijks vinden er een heleboel evenementen plaats waarvan het Bevrijdingsfestival, Bluesfestival, Culinair Zoetermeer, de Culturele Uitmarkt en Festival Couleur Locale en Moonlight-shopping maar een paar voorbeelden zijn.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven