×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden

Zet je woning binnen 5 minuten online

VERHUUR IN 3 STAPPEN JE APPARTEMENT

1. Advertentie gratis plaatsen

Je kunt makkelijk en gratis je appartement, studio of kamer verhuren op het platform van Direct Wonen. In een paar eenvoudige stappen plaats je gratis de advertentie van de woonruimte. Voeg een omschrijving en foto's toe voor meer reacties. Je ontvangt een bevestiging wanneer jouw advertentie online staat en relevante huurders en huisgenoten worden op de hoogte gebracht van jouw beschikbare woonruimte.

Plaats gratis je woning

2. Ontvang direct reacties van geschikte huurders

De reacties van potentiële huurders ontvang je direct in je e-mail inbox en kunnen vanuit daar worden beantwoord, zonder op de website in te loggen. Handig! Vaak zijn de reacties al voorzien van de benodigde documenten, zodat je in een oogopslag weet wie de huurder is. Tevens kunt u de potentiële huurder beter leren kennen doordat de huurder de mogelijkheid heeft om een introductie video van zich zelf te laten zien.

3. Kies de nieuwe huurder of huisgenoot

Je kunt ook zelf huurders benaderen door te reageren op de profielen van potentiële huurders. Nodig de beste kandidaten uit voor een bezichtiging en kies je nieuwe huurder of huisgenoot. Geschikte huurder gevonden? Gebruik dan onze handige Smart Check en Huurcontractgenerator.

Je kunt hier een voorbeeld van een huurovereenkomst bekijken

Klik hier om de overeenkomst te bekijken

IN JE EIGEN ACCOUNT KAN JE DIRECT DE HUUROVEREENKOMST DOWNLOADEN

Met onze huurcontract generator kan je één van onze standaardcontracten invullen met alle gegevens, zodat er daarna alleen nog een handtekening hoeft ingevuld te worden. zodra je dit formulier hebt ingevuld genereren wij voor je een pdf-bestand die je makkelijk kunt uitprinten

Log eerst in om de huurcontract generator te gebruiken

Zoek zelf naar een geschikte woning

Huurwoningen-huren in amsterdam
Appartement-huren in rotterdam
studio-huren in utrecht

Verhuur je woonruimte via Direct Wonen, deze service is geheel gratis en vrijblijvend!

Direct Wonen is hét platform dat speciaal is ingericht om vraag en aanbod van woonruimtes, zoals kamers, studio’s en appartementen, bijeen te brengen. Huurders en verhuurders kunnen direct in contact komen en studenten kunnen een nieuwe huisgenoot ontmoeten. De advertenties op de website zijn dus niet in het beheer van Direct Wonen. Het contact verloopt direct tussen huurder en verhuurder. Deze service is geheel gratis en vrijblijvend. Zo makkelijk is het verhuren van een appartement, studio of kamer!

Dit zeggen verhuurders over Direct Wonen

Plaats gratis en simpel jouw woningadvertentie op Direct Wonen