×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Nieuwegein

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Nieuwegein

Jouw huurwoning in Nieuwegein

Huurwoningen huren in Nieuwegein is ideaal wanneer je in de buurt van een grote stad wilt wonen. Met nog geen tien minuten in de tram, zit jij straks in het centrum van Utrecht, terwijl je toch het gevoel van het dorpsleven kan behouden. Huurwoningen huren in Nieuwegein kan door het kiezen uit een huurwoning, studio of appartement. Echter, weet jij al wat er nog meer te beleven is in Nieuwegein?

Huurwoning huren Nieuwegein

Wanneer je op zoek bent naar een woning in Nieuwegein heb je genoeg keuze. Daarom hebben we een aantal interessante straten op een rij gezet. Huurwoningen huren in Nieuwegein kan erg leuk zijn in de Braamsluiper, Nanningalaan, Leeksterschans, Ansinghlaan, Bartokstraat, Hoornseschans, Kersegaarde, Sluyterslaan, Cornewalstraat, Lupinestraat of Manonsingel.

Winkelen in Nieuwegein

Huurwoningen huren in Nieuwegein gaat natuurlijk niet zonder te weten waar jij straks kan winkelen. Voor de echte shopping liefhebbers is er goed nieuws, want Nieuwegein heeft twee grote winkelcentra en ook de stad Utrecht is in de buurt. Ga jij naar Citiplaza of Batau? Huurwoningen huren in Nieuwegein is daarnaast ook leuk door de drie verschillende markten die wekelijks plaatsvinden. Ze zijn te vinden in het Stadscentrum, Batau-Centrum en Vreeswijk.

Vrijetijdsbesteding in Nieuwegein

Er zijn veel leuke uitstapjes te plannen door Huurwoningen huren in Nieuwegein. Ben jij bijvoorbeeld helemaal weg van natuur en milieuonderwerpen? Dan zal het Milieu Educatie Centrum zeker een bezoekje waard zijn. Daarnaast kan je ook de oudste molen van Utrecht, de Poldermolen Oudegein, bekijken en wie liever de rust op zoekt kan zich terugtrekken in Park Oudegein. Huurwoningen huren in Nieuwegein is ook een succes met kinderen, want kinderboerderij IJsselstee zorgt voor volop vermaak. In de omgeving bevinden zich daarnaast ook een aantal leuke plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan de grote stad Utrecht, Vreeswijk of Houten.

Het verleden van Nieuwegein

Het jonge Nieuwegein heeft geen spannend verleden. Toch had zij een belangrijke functie voor de overbevolkte stad Utrecht. De grote hoeveelheid mensen die hier wilde wonen konden niet meer opgevangen worden en om die reden werd er gezorgd naar een alternatieve locatie. Door de samenvoeging van de gemeente Jutphaas en Vreeswijk, werd dit in 1971 gerealiseerd. Nieuwegein was gesticht en zou nog veel mensen aantrekken. Huurwoningen huren in Nieuwegein is daarom heel interessant. Je zit dicht bij de stad en heb alle voordelen van het dorp. Onder andere de internationale sportman Michel Vorm, zanger en muzikant Erik de Jong en historicus, programmamaker, journalist en schrijver Ad van Liempt wonen in Nieuwegein.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven