×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Helmond

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Helmond

Huurwoningen Helmond

Huurwoningen Helmond huren is leuk voor iedereen. Er zijn kamers op 't Bijsterveld, mooie appartementen op de Boerhaavelaan en nog veel meer huurwoningen Helmond op onder andere de Adonislaan en de Wolfstraat. De stad is voor zowel jonge stellen als gezinnen erg leuk om in te wonen. Tijdens het huren van huurwoningen Helmond woon je vlakbij Eindhoven en Deurne.. Daarnaast is Valkenswaard een leuke stad om eens te bezoeken tijdens het huren van huurwoningen Helmond.

Winkelen

Het Brabantse Helmond heeft een verrassend winkelaanbod. In de verschillende winkelstraten vind je grote winkelketens maar ook speciaalzaken. Tijdens het huren van huurwoningen Helmond kun je in het centrum winkelen maar ook in een van de winkelcentra. Zo is het overdekte winkelcentrum 'de Bus' ook erg gezellig. Iedere vrijdag is het koopavond in Helmond, de winkels zijn dan geopend tot 21:00 uur. Daarnaast zijn iedere laatste zondag van de maand de winkels ook open. Tevens kun je tijdens het huren van huurwoningen Helmond elke dag wel ergens terecht voor je dagelijkse boodschappen.

Vrije tijd

Ga je huurwoningen Helmond huren? Dan is er altijd genoeg te zien en te doen! In Helmond zelf vind je verschillende musea. Het Jan Visser Museum, het Gemeente Museum en het Industrieel Museum bevinden zich allemaal in Helmond zelf. In de buurt vind je meerdere musea zoals het museum voor vliegsimulatie in Someren, een museum dat ook voor kinderen erg leuk is. Ook beschikt Helmond over zwembaden en een kinderboerderij. De Akkers in Helmond is een bijzonder deel van de stad om eens te bezoeken. Hier vind je huizen die allemaal gebouwd zijn van milieuvriendelijke- en duurzame materialen.

Geschiedenis

Ga je huurwoningen Helmond huren, dan kom je in een stad met een rijke geschiedenis. In 1232 kreeg Helmond stadsrechten. In de middeleeuwen waren er al enkele nederzettingen, waar later opgravingen van zijn gedaan. Zo kwamen er heel wat archeologische vondsten tevoorschijn tijdens de sloop van de textielfabriek. Rond de 15e eeuw kwam Helmond in een moeilijke periode. De stad werd meerdere keren ingenomen, en ook tijdens de inval van de Spanjaarden is er veel verloren gegaan. Jaren later vestigde veel bedrijven zich in Helmond wat zorgde voor een groei in de economie. Tijdens het huren van huurwoningen Helmond kun je verschillende BN'ers tegenkomen. Darter André Brantjes, rapper Kempi en voetballer Wilfred Bouma komen allemaal uit Helmond.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven