×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!

Afmelden

E-mail alerts
Een e-mail alert is gebaseerd op je zoekopdracht voor een appartement, woning, studio of kamer. Als je e-mail alert actief is ontvang je een e-mail zodra er een nieuwe advertentie is die matched met jouw alert instellingen. Kloppen de advertenties die je ontvangt niet met je zoekwens? Pas dan je alert aan via je je account pagina.

Let op! Na het afmelden voor e-mail alerts ontvang je geen e-mails meer met het nieuwste aanbod.

Service e-mails directwonen.nl verstuurd verschillende service e-mails waaronder elke 1 of 2 weken de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom wonen in Nederland.

Overige e-mails Er zijn nog e-mails waarvoor je je niet kunt afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden nadat je een actie hebt gedaan op de website zoals je registreren, je wachtwoord opvragen en een advertentie plaatsen.

Waarvoor wil je je afmelden?