×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Groningen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Huurwoningen in de omgeving van Groningen

Wonen in Groningen

Wil jij in Groningen wonen? Een woning huren in Groningen is erg populair. Groningen is een gezellige, oude (studenten)stad in het noorden waar je fijn kunt wonen in een woning. Een bruisend centrum en een historisch verleden. Wil jij wonen in een oude stad waar altijd wat te doen is? Vind jouw woning en ga wonen in Groningen! Twijfel je nog over de juiste locatie in Groningen? Ontdek de leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Groningen.

Huurwoningen Groningen

Ben je op zoek naar een huis huren Groningen of studio in een stad die alles heeft, en waar van alles te beleven is? Dan kun je niet om Groningen heen! Met meer dan 200.000 inwoners, is Groningen één van de tien grootste gemeenten in Nederland. Doordat er heel veel jonge mensen tussen 20-25 jaar wonen, voelt Groningen als een jonge stad die echt leeft! Particulieren, maar ook makelaars en woningbouwverenigingen bieden jou de mogelijkheid tot het huren van een huurwoningen Groningen op toplocaties. Met keus uit heel veel appartementen en ook studios, vind je gemakkelijk jouw nieuwe huurwoning Groningen, helemaal volgens jouw wensen. 

Huurwoning Groningen is relatief gemakkelijk wanneer je dat vergelijkt met andere grote steden, terwijl de prijzen voor een huis huren Groningen hier ook net even wat lager liggen dan in het Westen. Dat terwijl er in Groningen minstens net zo veel te beleven valt als waar dan ook in Nederland. De binnenstad biedt behalve heel veel aanbod van winkels, ook historische bezienswaardigheden die je gezien moet hebben zoals de Grote Markt en de Martinitoren. Het bekendste museum van Groningen is het Groninger museum. Maar je vindt er ook andere musea zoals een stripmuseum.

Groningen is dé grootste stad van het Noorden, en vervult om die reden dan ook een centrumfunctie, en dat merk je. Er is bijvoorbeeld een universiteit, wat garant staat voor veel vertier. Terwijl ook vliegveld Eelde op een steenworp afstand ligt, om ervoor te zorgen dat je relaxed het vliegveld kunt pakken. Niet alleen om op vakantie te gaan, maar ook bijvoorbeeld naar Londen of Girona. Makkelijk te bereiken vanuit huurwoningen Groningen.

Mocht je denken dat Groningen toch wel erg geïsoleerd ligt ten opzichte van de rest van Nederland, dan vergis je je daar in. Via de grote snelwegen ben je in no time middenin het land. Mede doordat Groningen zoveel studenten herbergt is het qua openbaar vervoer ook allemaal prima geregeld: het bus- en treinvervoer brengt je snel en veilig op je eindbestemming. Laat je dus niet tegenhouden om een huis huren Groningen. 

Wanneer je besluit huurwoningen Groningen te huren, plaats je jezelf daarmee in een rij met een aantal bekende mensen. Groningen heeft namelijk een groot aantal bekende Nederlands als inwoner gehad, die daar al dan niet geboren en getogen waren. Een paar namen die je wel zult kennen zijn Diederik Samson, Bert Visscher, Jacques d' Ancona en Kim Veenstra. Het zijn er veel te veel om hier allemaal te gaan noemen. Je zult ze vast zien als je huurwoning Groningen gaat huren.

Kom snel zelf eens de sfeer van Groningen proeven om een echt goed beeld van deze mooie stad te krijgen. Genoeg leuke huurwoningen Groningen!

Goedkope woning huren in Groningen

Ben jij op zoek naar een goedkoop woning om te huren in Groningen? De oude binnenstad is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Ga op zoek naar een leuke en goedkope woning buiten het centrum. De wijken Selwerd en Helpman bieden je goedkope en ruime woningen. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in het centrum. Om echt goedkoop te kunnen wonen, ga je nog een stuk meer naar het oosten, richting Duitsland. 

Particulier woning huren in Groningen

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van de woning zorgt ervoor dat jij snel je woning hebt gevonden.

Per direct een woning huren in Groningen

Wil jij snel een woning huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Groningen? De meeste appartementen in Groningen zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete appartement in Groningen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven