×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden

WAAR GA
JE WONEN?

UPGRADE NAAR EEN

SMART ACCOUNT

ZO WERKT HET
> Smart worden
slimmer zoeken

IN 4 STAPPEN NAAR JE NIEUWE WONING

STAP 1.
GRATIS REGISTREREN
Scroll door het actuele woningaanbod van verschillende verhuurders en neem direct contact op met de verhuurder
STAP 2.
MIS NIKS MET JE GRATIS ACCOUNT EN ALERTS
Jouw persoonlijke profiel wordt automatisch gematcht aan de nieuwste huurwoningen die aan jouw eisen voldoen.
STAP 3.
ZOEK SMART
Jij kan je gratis account upgraden naar een Smart Account. Zodat jij onbeperkt contact hebt met verschillende verhuurders. Ons professionele team helpt jouw persoonlijke profiel zo slim mogelijk in te vullen, zodat jij extra onder de aandacht bent bij de verhuurder. Je krijgt als eerste de nieuwste huurwoningen te zien, via de Direct Wonen app en in jouw mailbox.
STAP 4.
VERHUIZEN
Welkom thuis!