×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden

UPGRADE NAAR EEN SMART ACCOUNT

ZO WERKT HET

Smart worden

IN 3 STAPPEN NAAR JE NIEUWE WONING

1. GRATIS REGISTREREN EN ZOEK IN HET ACTUELE AANBOD

Er worden wekelijks honderden nieuwe woningen, appartementen, studio's en kamer advertenties geplaatst. Registreer je gratis en mis niks met jouw persoonlijke email alerts. Je blijft met deze email alerts direct op de hoogte van het nieuwste woningaanbod. Jouw persoonlijke profiel wordt automatisch gematcht aan de nieuwste huurwoningen die aan jouw eisen voldoen.

2. MAAK JE PROFIEL COMPLEET

De woningen, appartementen, studio's en kamers zijn niet in het beheer van Direct Wonen. Om een bezichtiging aan te vragen, kun je rechtstreeks contact opnemen met verhuurders en huisgenoten door te reageren op de advertentie. Wij raden je aan om je profiel volledig in te vullen, voorzien van je telefoonnummer en een korte omschrijving van jezelf. Er is ook een mogelijkheid om een introductie video van jezelf te maken De verhuurder heeft dan een compleet beeld van jou.

3. REAGEER OP WONINGEN MET EEN SMART ACCOUNT

De woningen, appartementen, studio’s en kamers zijn niet in het beheer van Direct Wonen. Om een bezichtiging aan te vragen, kun je met een Smart Account rechtstreeks contact opnemen met verhuurders door te reageren op de advertentie. Ook kan je met een Smart Account als eerste reageren op Smart Only advertenties. Bovendien helpen we je jouw profiel zo slim mogelijk in te vullen en kan je jouw persoonlijke documenten uploaden! Heb jij al een visitekaartje als video? Je hebt met een Smart Account de mogelijkheid om een korte introductie video van jezelf te maken.

WAAR GA
JE WONEN?

Zoeken