×

Vul hieronder je e-mailadres in.





×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Deventer

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Deventer

Huurwoningen Deventer

Huurwoningen Deventer: heden en verleden

Degenen die huurwoningen Deventer huren gaan behoren tot één van de oudste steden in Nederland. Vanaf de Romeinse tijd is het gebied van het huidige Deventer al bewoond. In de Middeleeuwen werd het een belangrijke handelsplaats. De ligging van Deventer aan de IJssel maakte het ook een havenstad. Deze lange historie is nog goed terug te zien in het huidige Deventer. De stad is de eigenaar van het oudste stenen huis, het oudste wandelpark en de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland. In de tweede helft van de twintigste eeuw werd Deventer tevens een gemeente waar inmiddels Diepenveen en Bathmen toe behoren. Nu heeft de stad Deventer bijna 100.000 inwoners. Deventer ligt in de buurt van Apeldoorn, Zwolle en Almelo. Deze grote steden zijn gemakkelijk via de auto te bereiken. Huurwoningen huren in Deventer is bij uitstek geschikt voor mensen die in een stad met een rijke historie en een centrale ligging in het oosten van het land willen wonen.

Huurwoningen Deventer: sport, vermaak en commercie

Deventer heeft een ruim aanbod op sportief gebied. De stad beschikt over een aantal verenigingen die de oudste zijn in hun categorie in Nederland, zoals De Deventer IJsclub (opgericht in 1849), atletiekvereniging A.V. Daventria 1906, de Deventer Hockey Vereniging (opgericht in 1913) en de Roei- en Zeilvereniging Daventria (opgericht in 1884). Bekend is de voetbalclub Go Ahead Eagles die zijn thuisbasis in Deventer heeft met De Adelaarshorst als eigen stadion. Ook voor degenen die minder sportief zijn ingesteld is huurwoningen Deventer huren nog steeds geschikt: de stad heeft twee musea, het Historisch Museum en het Speelgoedmuseum, een openbare bibliotheek. Ook organiseert Deventer diverse evenementen zoals het internationaal buitentheaterfestival Deventer op Stelten, de Deventer Boekenmarkt en het Dickens Festijn. Het winkelcentrum van Deventer strekt zich uit rond het grote stadsplein de Brink. Het centrum kent meerdere echte winkelstraten. Ook worden er op verschillende dagen markten georganiseerd. Huurwoningen Deventer huren heeft daarom voor ieder wat wils.

Huurwoningen Deventer: beroemde personen

Met de rijke historie van Deventer is het niet verrassend dat degenen die huurwoningen Deventer huren in een stad komen te wonen die beroemde personen heeft voortgebracht. Onder andere Bert van Marwijk, presentator Viktor Brand en actrice Inge Ipenburg zijn er geboren.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven