×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Meerssen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Meerssen

Wonen in Meerssen

Als je al altijd hebt willen wonen in een leuk knus dorp in Limburg, dan is nu je kans op toe te slaan. Het is gegarandeerd dat je tot rust zult komen in dit dorp. Meerssen heeft namelijk enorm veel natuur. Zoals bijvoorbeeld de Geul, maar ook de Curfsgroeve. Een echt bewonderenswaardig bouwwerk is de Basiliek van het Heilig Sacrament. Dit is een fenomenale kerk die al meer dan 1000 jaar oud is. Als je hier gaat wonen, is het erg aan te raden om deze kerk van binnen te bewonderen. Maar hier houdt de kunst die Meerssen te bieden heeft niet op. Als je hier een huurwoning gaat bemachtigen zul je nog uitgebreid Kasteel Vliek en de Wijngaardsberg gaan bekijken.

Huurwoningen huren in Meerssen

De huurwoningen in Meerssen verkeren in uitstekende staat. Gelukkig heb je ook keuze in waar je in Meerssen een huis gaat huren. Je kan bijvoorbeeld een huis huren dichtbij de grote kerk, of je kan dichterbij de natuur gaan wonen. Overal in Meerssen staan mooie woningen te huur.

Huren in de omgeving van Meerssen

Ook in de omgeving van Meerssen staan fraaie woningen te huur. Neem bijvoorbeeld een kijkje in Maastricht, Sittard of Heerlen. Hier kan je ook erg mooi wonen.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven