×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in best

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in best, maar bekijk de huurwoningen in Oirschot

«1»

Huurwoningen in de omgeving van best

Een huurwoning in Best vind je online op directwonen.nl. Via onze site kom je snel in contact met alle woningaanbieders!

Start een nieuw leven met een mooie huurwoning

In Noord-Brabant ligt Best. Een dorp in de gelijknamige gemeente, vlak boven Eindhoven en onder 's-Hertogenbosch. Het aanbod kamers, huizen en appartementen is groot en zeer afwisselend. In deze regio wonen is erg aantrekkelijk gezien de centrale ligging en de vele mogelijkheden op het gebied van cultuur en recreatie. Tekenen van de eerste bewoners stammen uit 1700 voor Christus. Lange tijd werden in deze plaats klompen gemaakt voor boeren in hele land. Anno nu zijn er veel bezienswaardigheden waardoor dit een interessante plek is om een appartement te huren. De indrukwekkende Sint-Odulphuskerk, een botanische tuin, een openluchttheater midden in de natuur en diverse musea. Allemaal op loopafstand van prachtige appartementen in gezellige straten als de Terrashei en de Hoofdstraat.

Mooie natuur en veel sportaccommodaties

Een huurwoningen betrekken in dit plaatsje biedt je allerlei nieuwe kansen. Er zijn twee moderne sportparken waar je onder andere kunt voetballen, hockeyen, tennissen, volleyballen en zwemmen. Voor een mooie wandel- of fietstocht ga je naar natuurgebied Het Groene Woud. Deze centraal gelegen plaats heeft een eigen NS-station met dagelijks directe verbindingen richting Deurne, Eindhoven, Nijmegen en Tilburg. Tijdens Carnaval woon je in het vrolijke Klompengat en is het een paar dagen lang één groot, gezellig feest!

Een huurwoning in Best kun je snel regelen. Er zijn veel verhuurders die prachtige woningen voor jou in de aanbieding hebben, veelal per direct. Bijvoorbeeld in de Fuutlaan, de Mosselaarweg en de Oirschotseweg. Veel succes met het vinden van jou nieuwe huis en alle woonplezier!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven