×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Roosendaal

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Roosendaal

Huurwoningen Roosendaal

Voor mensen die zich oriënteren op het huren van huurwoningen Roosendaal is het vast prettig om te weten wat zoal geliefde straten zijn om te wonen. Zo zijn de Brugstraat en de Raadhuisstraat wel tot de favorieten behoren onder mensen die huren huurwoningen Roosendaal.

Winkelen

Alle mensen die huurwoningen huren in Roosendaal hebben een buurtwinkelcentrum tot hun beschikking waar ze terecht kunnen voor de boodschappen die je dagelijks nodig hebt. Handig om te weten voor de marktliefhebbers die huurwoningen Roosendaal huren is, dat er een weekmarkt op de Markt is op maandag en zaterdag.

Diegenen die huurwoningen huren in Roosendaal en van shoppen houden kunnen hun hart ophalen in de stad. Met verschillende overdekte winkelcentra zoals Biggelaar, Passage en de Roselar maakt het voor de mensen die huurwoningen huren in Roosendaal niet uit wat voor weer het is! Dé winkelstraten van Roosendaal zijn onder andere de Nieuwe Markt, Oude Markt, Raadhuisstraat, Oostplein en Brabersstraat. Echte shopfanaten kunnen terecht bij factory outlet center Rosada.

Vrije tijd en plezier

Sportliefhebbers die huurwoningen huren in Roosendaal zullen moeite hebben om te kiezen uit de vele sportverenigingen die er in deze stad te vinden zijn. Of je graag voetbalt, roeit, schaakt, hockeyt, tennist of aan atletiek doet, Roosendaal heeft vast en zeker de juiste vereniging voor je. Voor diegenen die willen huren huurwoningen Roosendaal en liever een individuele sport doen zijn er ook voldoende mogelijkheden: sluit je bijvoorbeeld aan bij de golf of schaakvereniging.

Wanneer je besluit tot het huren van huurwoningen Roosendaal waan je je in Carnavalstijd in een totaal andere wereld. Tullepetaonestad is de naam die Roosendaal dan draagt. De Roosendaalse Kermis is een jaarlijks terugkerend evenement net als de Volksronde en de Taptoe.

Uitstapjes die de moeite waard zijn voor al diegenen die huurwoningen Roosendaal huren zijn een dagje naar Breda of één van de Belgische steden net over de grens. De omgeving is ook erg geschikt om te fietsen of lekkere wandelingen te maken.

Historie

De geschiedenis van Roosendaal gaat terug tot de dertiende eeuw. De naam Roosendaal wordt voor het eerst genoemd in een tekst uit 1268. Vanaf 1510 werd Roosendaal een zelfstandige parochie. Toen de Roosendaalse Vliet in 1451 bevaarbaar werd betekende dit veel voor de toenmalige inwoners van de stad. Door de komst van een haven was er via de Dintel en de Steenbergse Vliet verbinding met de zee. Ook Turfwinning was erg belangrijk voor de stad Roosendaaal. Het hoogtepunt hiervan was in de zestiende en zeventiende eeuw. De schippers maakten tochten die hen zelfs tot in Engeland en Frankrijk brachten om turf af te leveren. De aanleg van een station Roosendaal in 1854 bracht de stad een internationale transportfunctie die ook de industrie naar Roosendaal bracht. Een bedrijf dat in 1882 werd opgericht en dat iedereen nu nog steeds kent is de Koninklijke Van Gilse Kandijfabriek B.V. Een ander voorbeeld is de fabriek van Redband die in 1928 werd opgericht.

Bekende personen uit de stad

Leuk detail voor alle mensen die huurwoningen Roosendaal huren is dat de wieg van een paar hele bekende Nederlanders in deze stad stond. Zo werd filmregisseur, -producent en Oscarwinnaar Fons Rademakers er geboren. Ook zanger Frans Bauer komt ook uit deze stad, net als de bekende nieuwslezer Gerard Arninkhof. Ook Jeroen van Koningsbrugge, acteur, cabaretier en zanger, komt oorspronkelijk ook uit het mooie Roosendaal.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven