×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Spijkenisse

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Spijkenisse

Huurwoningen Spijkenisse

In de provincie Zuid-Holland vind je de stad Spijkenisse. Huurwoningen huren in Spijkenisse is leuk voor een grote doelgroep. Er zijn namelijk voor zowel kinderen als volwassenen leuke dingen te doen. Huurwoningen Spijkenisse zijn op meerdere plekken in de stad. Zo kun je kiezen voor een appartement op de Snoekenveen, een kamer op de Meldedonk of een huurwoning op de Simone de Beauvoirstraat

Winkelen

Ga je een van de huurwoningen Spijkenisse huren, dan kun je winkelen in het leuke centrum. Een groot voordeel is dat de parkeergarage bij het centrum van Spijkenisse één van de goedkoopste van ons land is. In het centrum is twee keer per week een markt te vinden. Deze bevindt zich tussen de Dorpskerk en de Boekenberg. Het centrum heeft een ruim winkelaanbod. Grote winkels worden afgewisseld door speciaalzaken. Iedere donderdag is het koopavond in Spijkenisse. Mocht je in een andere stad willen winkelen, dan zijn er tijdens het huurwoningen huren in Spijkenisse genoeg nabijgelegen steden waar je terecht kunt. Met de auto ben je binnen een half uur al in het centrum van Rotterdam. Ook is het tijdens het huren van huurwoningen Spijkenisse leuk om een bezoek te brengen aan Vlaardingen

Vrije tijd

Ga je huurwoningen huren in Spijkenisse? Dan hoef je je geen moment te vervelen. De stad beschikt over een heleboel activiteiten zoals een bioscoop, een indoorskibaan, een zwembad en diverse musea. Wil je alles te weten komen over de sterren en planeten, breng dan een bezoek aan het Sterrenwacht Tweelingen museum. Ga je huurwoningen Spijkenisse huren, dan kun je eenvoudig met de bus of metro naar het strand. Heerlijk zonnen in de zomer en lekker uitwaaien in het najaar.

Geschiedenis

Spijkenisse was eerst enkel een moerassig gebied. Er wonen al heel lang mensen, de eerste archeologische vondsten dateren van tienduizend jaar terug. Toen was dit vooral de plek voor jagers en vissers. De middeleeuwse Oude Kerk is al eeuwen lang het kenmerk van Spijkenisse, ook nu nog staat deze stenen kerk er. Geschiedenis is iets wat je overal door de stad tegenkomt als je huurwoningen Spijkenisse huurt. De molen Nooitgedacht aan het Noordeinde is ook zeker een bezoekje waard. Nu nog lopen er projecten die van Spijkenisse een meer diverse stad maken. Er komen regelmatig nieuwe uitgaansgelegenheden bij, maar ook culturele centra zoals de Boekenberg en een theater. Ga je huurwoningen Spijkenisse huren, dan kun je zomaar DJ Afrojack tegenkomen. Hij is hier geboren net als onder andere Erik de Jong en Tim Beumers.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven