×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Roermond

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Roermond

Huren Roermond

Roermond is een stad die gelegen is op de plek waar de Roer in de Maas vloeit. In 2012 wonen er in de gemeente 56.255 inwoners. Bekende straatnamen en pleinen in de binnenstad zijn de Grote Kerkstraat, Steenweg, Markt, Munsterplein en Varkensmarkt.
Roermond is opgesplitst in acht wijken, waar u huurwoningen Roermond kunt gaan huren: Centrum, Roermond-Oost, Roermond-Zuid, Maasniel, Donderberg en Roosendael, Donderberg en Hoogvonderen, Asenray, Herten en Swalmen. Deze wijken zijn bereikbaar via de postcodes 6040-6049 en 6070-6071 en het netnummer 0475.

De minister-president van Nederland kwam de vorige eeuw drie keer uit Roermond (J. Cals, L. Beel, C. Ruijs de Beerenbrouck). Dagblad de Limburger en het Limburgs Dagblad zijn in dit gebied de lokale kranten. Het gemeentehuis is te vinden aan de Markt 31, het politiebureau aan de Andersonweg 50 en het Laurentius Ziekenhuis aan de Monseigneur Driessenstraat 6. Op al deze plekken kan je huren Roermond.

Winkelen

Naast de landelijke ketens in de binnenstad is er ook de Designer Outlet Roermond, waar u het hele jaar door goedkoop kan winkelen. Bijna iedere zondag is het merendeel van de winkels in de binnenstad geopend, dus als u een huurwoningen Roermond huurt, heeft u alle tijd om te winkelen buiten werktijd.

Verder zijn er drie markten in de binnenstad. Op zaterdag is de grote weekmarkt op de Markt voor het stadhuis, woensdag is er een kleinere markt bij het Munsterplein en op de eerste zondag van de maand is er op ditzelfde plein de koopzondagmarkt. Heel leuk als je huurwoningen Roermond huurt. De enige markt buiten de binnenstad is op vrijdagmiddag in de wijk Swalmen op het Dr. Crasbornplein. 

Vervoer en bereikbaarheid

Roermond beschikt niet over een eigen vliegveld. De dichtstbijzijnde vliegvelden zijn Maastricht-Aachen, Eindhoven, Düsseldorf en Weeze. Als u met het openbaar vervoer wilt reizen, kunt u de bus of taxi pakken. 
Binnen een straal van zeventig kilometer liggen Maastricht, Sittard, Heerlen, Venlo en Nijmegen. Roermond ligt dus redelijk gunstig. Ook Düsseldorf, Keulen, Luik en Hasselt zijn binnen een klein uurtje te bereiken. De belangrijke uitvalswegen rondom Roermond zijn de A73, N271, N280 en N293. Huren Roermond is dus ook heel centraal.

Sport en ontspanning

In Roermond zijn verschillende sportcentra, zoals Il Fiore Healthcenters, waar u een volledige work-out kunt doen. Ook zijn er enkele zwembaden, waaronder Zwembad De Roerdomp. Naast Roermond ligt een groot natuurgebied met onder andere het strand Fun Beach, een camping en aanlegplaatsen voor pleziervaart. U hoeft hiervoor alleen de brug over de Maas over te steken, dus als u een huurwoning gaat huren Roermond bent u altijd dichtbij zomerse sferen. Op Fun Beach kunt u onder andere kanoën, waterfietsen en beachvolleybal spelen. 

In Roermond zitten verschillende cafés en restaurants, het Stedelijk Museum Roermond, het TheaterHotel De Oranjerie en Foroxity Filmarena, de grootste bioscoop van Limburg. U kunt hier dus volop genieten van de Limburgse gezelligheid. 

Verder worden er verschillende evenementen georganiseerd in en nabij Roermond, zoals het Bevrijdingsfestival Limburg, Hertense Havenfeesten, het winterse circus Cirque d'Hiver en het Limburgs Straattheater Festival. Daarnaast is er twee keer per jaar een grote kermis. 

Onderwijs

De Midden-Limburgse Volksuniversiteit is ook in Roermond vertegenwoordigd. Verder vindt u hier de Fontys Hogeschool en verschillende middelbare scholen, basisscholen en kinderopvangcentra’s.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven