×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Haarlem

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Haarlem

Huurwoningen huren Haarlem

Huurwoningen Haarlem is heel populair. Een mooie huurwoning Haarlem op de Waddenstraat, een leuk appartement op de Schermerstraat of een studio aan het Spaarne. Huurwoningen huren Haarlem kan voor iedereen. De variatie in woningtype maakt dat er voor mensen met verschillende woonwensen, allemaal iets te vinden is. De Noord-Hollandse hoofdstad is voorzien van prachtige wijken. Ga je een van de huurwoningen huren Haarlem, dan kun je van uit iedere wijk op de fiets naar het centrum. 

Winkelen in Haarlem

Huurwoningen Haarlem betekent dat je terecht komt in een stad met allerlei voorzieningen. Zo is er een ruim aanbod aan winkels. De diversiteit maakt dat een dagje shoppen voor iedereen leuk is. Het centrum is de plek waar je moet zijn voor de grote winkelketens. En in de Kleine Houtstraat en de Gierstraat vind je bijzondere winkels. De stad is sfeervol dankzij de mooie gevels en oude gebouwen. Dus er is tijdens het winkelen ook genoeg te zien. Genoeg redenen voor het huren van een huurwoning Haarlem.

Vrije tijd

Haarlem heeft verschillende musea die leuk zijn om te bezoeken. Zo is Het Teylers museum het oudste museum van Nederland. Hier kun je onder andere oude munten, mooie schilderijen en fossielen bewonderen. Ook heeft Haarlem een bioscoop en kun je er allerlei outdoor activiteiten doen. Nog een groot voordeel aan het huren van huurwoning Haarlem, Amsterdam is erg dichtbij. Met de trein ben je er al in 20 minuten. En natuurlijk kun je op warme dagen uitwaaien op het strand. De trein naar Zandvoort brengt je er in slechts 11 minuten. Huurwoningen huren Haarlem is leuk voor gezinnen met kinderen, maar ook voor studenten. De stad is een goede mix tussen rustige en levendige wijken. En dat maakt het huurwoningen huren Haarlem zo aantrekkelijk.

Geschiedenis

Haarlem is altijd een verbindingsweg geweest voor de route tussen noord en zuid. De geschiedenis van de stad gaat al veel eeuwen terug. In de middeleeuwen zijn er veel bierbrouwerijen geweest, en ook was er veel scheepsbouw. Het huren van huurwoning Haarlem is bijzonder omdat je veel van de geschiedenis terug kan zien. Zo kun je bijvoorbeeld in het Historisch museum een hele collectie vinden. Ook worden er stadswandelingen georganiseerd die je langs bijzondere plekken brengen. De lijst van bekende personen die in Haarlem wonen of gewoond hebben, is erg lang. Van zangeressen tot topsporters. Zo woont judoka Dennis van der Geest er, en de bekende radio DJ Giel Beelen. Die kan je dus allemaal tegenkomen als je gaat huren huurwoningen Haarlem. 

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven