×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden

Plaats gratis uw advertentie

Type aanbieder*


Heeft u als makelaar meerdere woningen? Dan kunnen wij uw woningaanbod kosteloos op ons platform verzorgen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 (0)70 4136056 Met vriendelijke groet, Direct Wonen
Verhuur zelf jouw woning! Plaats jouw woningadvertentie geheel vrijblijvend & gratis. De huurders reageren rechtstreeks op jouw advertentie.

Hulp bij het plaatsen van uw woningadvertentie? klik hierJe bent vergeten een oplever niveau te selecteren.

Locatie*


De postcode + huisnummer combinatie komt niet overeen in onze database. Kan je controleren of je dit juist hebt ingevuld.

Omschrijving*


Foto's


Door het toevoegen van foto’s wordt de advertentie tot 5 keer vaker bekeken! Je kunt maximaal en ook in 1x 10 foto's toevoegen aan je advertentie

Foto’s toevoegen
Fout: De afbeelding moet minimaal 300 x 300 pixels zijn en mag niet groter zijn dan 4096 x 4096. De bestandsgrootte mag maximaal 5MB (5120KB) per foto zijn.
Wow je hebt 10 foto’s geüpload! Bedankt voor het toevoegen! Helaas heb je hiermee ook ons limiet bereikt we kunnen namelijk niet meer dan 10 foto’s per woning opslaan.

WONINGVIDEO PLAATSEN


Door een video toe te voegen wordt een woning vaker bekeken en valt jouw advertentie extra op bij de potentiële huurders, Het video bestand mag niet groter zijn dan 1 GB en de video mag niet langer dan 120 seconden duren

LBL_ADD_VIDEO

Gewenste huurder


Persoonlijke gegevens*


Onderstaande gegevens zijn niet zichtbaar voor de potentiele huurders

Plaats gratis uw woningadvertentie en geniet van de volgende voordelen:
  • Rechtstreeks contact met de nieuwe huurder
  • Uw woning wordt direct onder de aandacht gebracht bij alle potentiële huurders
  • U maakt zelf de huurovereenkomst  
  • Inzage in diverse documenten van potentiele huurders
  • U regelt zelf de bezichtigingen
  • U kunt beter de potentiële huurder leren kennen doordat de huurder de mogelijkheid heeft om een introductie video van zich zelf te laten zien

De advertenties op het platform zijn dus niet in beheer van Direct Wonen. Gebruikers zijn rechtstreeks met elkaar in contact.
Zo makkelijk is het verhuren van uw studio, appartement, woning of kamer!

Klik hier voor meer info