×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Voorburg

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Voorburg

Huurwoningen huren Voorburg

Huurwoningen in deze stadsrand gemeente, waar zo'n 40.000 inwoners wonen, was in de Middeleeuwen vooral bekend om zijn buitenplaatsen met prachtige parken. Ook rondom de gemeente was het heerlijk groen, met veel grootse boerderijen rondom het dorpscentrum. Het mooie landbouwdorp groeide uit tot een bruisende gemeente die vlak aan de stad Den Haag ligt. Ook de groene gemeente Leidschendam is vlakbij, net zoals het charmante stadje Zoetermeer.Vandaag doe je met huurwoning, appartement of studio in deze gemeente een slimme investering, omdat je het groen van de omliggende natuurparken combineert met de mogelijkheden die de stad Den Haag en de omgeving biedt.

Van natuur tot cultuurt

De gemeente heeft heel wat te bieden aan zijn inwoners, met veel ruime, mooie straten. De Spinozastraat en de Pr. Beatrixstraat liggen aan een groene laan. De twee grote wegen Monseigneur van Steelaan en de Prins Bernhardlaan vormen het kloppend hart van de gemeente. Met een ruim aanbod aan activiteiten en heel wat bezienswaardigheden, is er elke dag wat te beleven. De molens en de tropische vlindertuin zijn leuk als uitstapje in het weekend, maar ook enkele buitenplaatsen zijn publiekelijk te bezoeken. Voor entertainment is er de Zomer aan de Vliet, met events over heel de stad, maar ook de Vlietdagen en de jaarlijkse Polderdag zorgen voor het nodige vermaak. Liever winkelen? In de historische kern ontdek je bijzondere boetiekjes en gezellige winkels.

Kiezen voor Voorburg: een goed idee

Met een appartement in dit groene dorp word je deel van een bijzondere gemeente, die een rijke geschiedenis combineert met een modern stadscentrum. Of je nu kiest voor een woning aan het water, in de Staringkade , of net gaat voor een gezellige studio in de drukte aan 't Loo, je vindt steeds een huiselijke plekje. Wist je bovendien dat heel wat Bekende Nederlanders hier geboren werden? Zanger Xander de Buisonjé, voetballer Eljero Elia en tv-presentatrice Gisela Otto zijn allen afkomstig van deze stadsrand gemeente. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden in Voorburg, en word deel van één van Nederlands leukste gemeentes.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven