×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Rijswijk Zh

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Rijswijk Zh

Huurwoningen Rijswijk Zh

Iedereen die graag in de provincie Zuid-Holland wil gaan wonen zou zeker de mogelijkheden die huurwoningen Rijswijk Zh biedt moeten bekijken. De ligging tussen Den Haag en Delft in zorgt ervoor dat er altijd iets te beleven valt voor alle mensen die huurwoningen huren in Rijswijk Zh. Niet voor niets zijn er zoveel mensen die al jaren met heel veel plezier huurwoningen huren in Rijswijk Zh. Het huren van huurwoningen Rijswijk Zh betekent wonen in het groen. De stad is namelijk omgeven door een gordel van groen waarin je een groot aantal recreatieparken en landgoederen tegen komt.

Winkelen

Alle mensen die huurwoningen Rijswijk Zh huren, kunnen elke donderdag en zaterdag terecht op de markt en winkelliefhebbers kunnen voor hun dagelijkse boodschapjes terecht in één van de buurtwinkelcentra. Ben je van plan echt lekker te gaan shoppen, neem dan eens een kijkje in winkelcentrum Oud-Rijswijk of winkelcentrum In de Bogaard.

Vrije tijd en plezier

Sportievelingen onder de mensen die huurwoningen Rijswijk Zh huren kunnen zich op sportief gebied uitleven bij één van de vele sportclubs die er in Rijswijk en omgeving te vinden zijn. Ook voor diegenen die huurwoningen huren in Rijswijk Zh en er meer van houden alleen actief bezig te zijn zijn er meer dan genoeg mogelijkheden te bedenken zoals hardlopen, fietsen of fitnessen.

Huurwoningen Rijswijk Zh betekent wonen in een stad met alle leuke bijkomstigheden die dat biedt. De stad biedt enorm veel keuze uit dingen die er te doen zijn en te bekijken, dat je elke dag wel iets anders kunt doen.

Bezoek eens één van de vele musea in Den Haag of Delft. Of ga lekker genieten aan het strand van Scheveningen of Kijkduin.

Historie

De historie van Rijswijk gaat helemaal terug naar het begin van de jaartelling. De overblijfselen hiervan zijn nog te zien. De familie Van Oranje liet haar oog in de 17e eeuw vallen op Rijswijk. Stadhouder prins Maurits liet er een uitgebreid stallencomplex bouwen. Stadhouder Frederik Hendrik gaf de opdracht om er een paleis te bouwen met de naam Huis ter Nieuburg, wat de stad een hoop bekendheid op zou leveren. In datzelfde Huis ter Nieuburg werd de Vrede van Rijswijk ondertekend. Deze ondertekening zorgde in 1697 voor het einde van de 9-jarige oorlog.

Bekende personen uit de stad

Mensen die huurwoningen Rijswijk Zh huren horen dan meteen in hetzelfde rijtje thuis als zangeres Teddy Scholten, die winnares van het Eurovisiesongfestival in 1959 was. Cosmetisch chirurg Robert Schumacher en Koos Spee, de landelijk verkeersofficier verkeersveiligheid komen net als televisiepresentatrice Karin de Groot, allemaal uit Rijswijk.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven