×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Oss

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Oss

Huurwoningen Oss

Wanneer je bezig bent je te oriënteren op huurwoningen huren in Oss wil je natuurlijk wel een idee hebben wat er allemaal in Oss te vinden is. De stad Oss ligt in de provincie Noord-Brabant tussen 's-Hertogenbosch en Wijchen. Door de ligging heeft Oss een regionale rol op verschillende gebieden waaronder werk, wonen en winkelen. Hier profiteren alle mensen van die huurwoningen Oss huren, want daardoor biedt Oss een heleboel op zowel sociaal, maatschappelijk als sportief gebied. Eén van de evenementen die door alle bewoners die huurwoningen Oss huren als erg gezellig ervaren wordt is de kermis waar een zeer groot aantal attracties te vinden is. Voor alle mensen met kinderen die huurwoningen huren in Oss is er een groot aantal scholen waar je uit kunt kiezen. Dit is het geval voor basisscholen, maar zeker ook voor het voortgezet onderwijs. Eén van de meest gewilde buurten onder mensen die huurwoningen huren in Oss is het centrum. Je kunt onder andere huurwoningen huren in Oss aan de Burgwal en de Walstraat.

Winkelen

Voor alle mensen die huurwoningen Oss huren zijn er legio mogelijkheden waar men terecht kan voor de dagelijkse boodschappen. Zo kan iedereen terecht in één van de buurtwinkelcentra. Bekende winkelstraten in het centrum zijn de Zaltbommelseweg, de Vierhoeksingel, de Berghemseweg en de Oude Molenstraat. Voor mensen die huurwoningen huren in Oss en op zoek zijn naar een nieuwe auto is er zelfs een Autoboulevard. Voor de liefhebbers van markten onder degenen die huurwoningen Oss huren is er elke dinsdag en zaterdag een markt op de Eikenboomgaard en de Heuvel. Diegenen die huurwoningen huren in Oss en hun woning nog gezelliger willen maken kunnen zich uitleven op de Woonboulevard. Ook buiten Oss is er prima te winkelen, zo zijn 's Hertogenbosch en Nijmegen prima te bereiken vanuit Oss.

Vrije tijd en plezier

Voetballiefhebbers die huurwoningen Oss huren kunnen daarvoor terecht bij één van de vele verschillende verenigingen die Oss heeft, waaronder de professionele voetbalclub FC Oss. Ook kun je in Oss onder andere aan korfbal, hockey, zwemmen en waterpolo doen. Motorsportliefhebbers kunnen terecht op het circuit Vorstengrafdonk, waar nog elk jaar de Pinksterraces verreden worden. Met Carnaval heeft Oss de naam Ossekoppenrijk en worden er drie optochten gehouden. Populaire uitstapjes onder diegenen die huurwoningen huren in Oss zijn een bezoekje aan de stad Den Bosch en Nijmegen die vlakbij liggen. Waterliefhebbers die huurwoningen Oss huren kunnen hun hart ophalen tijdens een tochtje op de Maas of de Waal.

Historie

Er zijn bewijzen dat Oss al meer dan 2000 jaar voor Christus bewoond werd. De oudste vermelding van Oss is uit het jaar 1161. Hertog Jan I van Brabant gaf Oss in 1286 gemeenterechten. Omstreeks 1374 werd Het Kasteel van Oss gebouwd. In 1399 kreeg Oss stadsrechten. Eind negentiende en begin twintigste eeuw was een roerige tijd voor de stad Oss. In 1881 kreeg Oss haar eigen spoorwegstation wat erg belangrijk was voor de ontwikkeling van de industrie. Bedrijven die nog steeds in Oss te vinden zijn : Unox, Desso ( producent van kunstgrastegels), en de producent van de meest voorgeschreven anticonceptiepil ter wereld Organon (heet tegenwoordig DSM). In 1968 werd een haven aangelegd waarmee gezorgd werd voor een verbinding met de Maas.

Bekende personen uit de stad

Veel van de bekende inwoners van Oss zijn erg succesvol op sportief gebied. De wielrenner Gert-Jan Theunisse is hier een goed voorbeeld van. Ook de zeer succesvolle profvoetballers Ruud van Nistelrooij en Marc van Hintum komen uit deze plaats. Ook Ossenaar Bas van de Goor zorgde er menigmaal voor dat alle volleyballiefhebbers op het puntje van hun stoel zaten.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven