×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden

Direct Wonen App

Direct op zoek naar jouw nieuwe woning
Maak het jezelf gemakkelijker met de App

Met de Direct Wonen app voor iPhone en Android zoek je overal naar jouw nieuwe woning. Heb je jouw droomwoning gevonden, stuur dan direct een bericht aan de aanbieder van de woning.

Download gratis de Direct Wonen App
Vind het op Google Play Vind het op Google Play
Nog geen smart account? Upgrade nu!

Voordelen op een rij
  • Ontvang een bericht als er een nieuwe woning beschikbaar is die past bij jouw zoekopdracht
  • Reageer direct op de woning
  • Check of jij de aanbieder via Facebook kent
  • Kijk met GPS welke woningen er in de buurt te huur staan
Hulp nodig?
De meest gestelde vragen hebben wij voor jouw op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet bij neem dan contact op via de support pagina.