×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Enschede

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Huurwoningen in de omgeving van Enschede

Huis huren in Enschede

Ben je van plan om een huis te huren in Enschede? Dan ben je bij Direct Wonen aan het juiste adres. Huren in Enschede is erg populair. Op onze site vind je een ruim aanbod aan huurhuizen in Enschede. De aangeboden eengezinswoningen, appartementen, studio’s en kamers bieden je alle opties om te huren in Enschede. Twijfel je nog over de juiste locatie in Enschede? Lees dan vooral verder om de juiste plek te vinden waar jij wilt wonen in Enschede. We helpen je daar graag bij! Want daar draait het uiteindelijk om: zorgen dat jij snel en gemakkelijk een woning kan huren in Enschede!

 

Woning huren in Enschede?

 

Huren in Enschede kan in een van de vele wijken die Enschede telt. Zo vind je snel een woning in Enschede. Wat dacht je bijvoorbeeld van huren aan de Munsterstraat, Weleweg of de Oldenzaalsestraat? In deze straten staan leuke huizen te huur in Enschede. Dankzij de vele studiemogelijkheden die de stad telt is het (particulier) huren in Enschede zeer populair bij studenten. Ga je een van de huurwoningen in Enschede huren, weet dan dat de stad in het Twents Eanske heet. Het bijzondere dialect wordt in de ene wijk meer gesproken dan in de andere wijk. 

Woningmarkt in Enschede

Een huurwoning in Enschede biedt niet alleen veel woongenot. Iedere eerste en laatste zondag van de maand zijn de winkels geopend. Tevens is er op donderdag koopavond, en zijn ook meerdere winkels buiten het centrum op vrijdagavond geopend. In het centrum zelf kun je heerlijk winkelen. Je vindt hier onder andere een Primark en een H&M. Maar ook kleine speciaalzaken met een gevarieerd aanbod. De moderne winkelstraten en bijzondere steegjes maken Enschede een leuke winkelstad. Daarnaast is er ook een grote woonboulevard, Schuttersveld. Het diverse winkelaanbod is dan ook een groot voordeel aan het hebben van een huurhuis in Enschede. Zie jij dus een leuke woning te huur in Enschede? Wacht dan niet langer en reageer direct!

Voordelen huurhuis in Enschede

Enschede is een stad waar altijd leuke evenementen georganiseerd worden. Er is werkelijk ieder weekend wel iets te doen. Je kunt een wandeling maken waarbij je langs allerlei verschillende bouwstijlen komt die in de stad te vinden zijn. De bouwstijl en kenmerken van de huurhuizen in Enschede varieert enorm. Huren in Enschede is iets voor jou als je van een sfeervolle stad houdt. In deze mooie stad vind je bijvoorbeeld een prachtig filmhuis en een leuk speelpaleis voor kinderen. Kortom, een huis huren in Enschede levert dus geen moment verveling op. Kies uit ons leuke aanbod aan eengezinswoningen, appartementen, studio’s en kamers voor jouw perfecte huurwoning in Enschede!

Woning huren in omgeving Enschede

Zie je geen geschikte huurwoning in Enschede? Niet getreurd! Er zijn nog genoeg opties om particulier te huren in de omgeving van Enschede. Wat dacht je bijvoorbeeld van een woning huren in Zwolle of Deventer? Beide steden liggen dichtbij Enschede. Ook is het Twentse Hengelo vlakbij gelegen. 

Geschiedenis van Enschede

Enschede is ontstaan in de Middeleeuwen. Het was eerst alleen maar ruig land. Maar Enschede ontwikkelde zich al snel. De stad werd namelijk onderdeel van de handelsroute tussen Deventer en Münster. De stad kreeg in 1325 stadsrechten. Ga je een huurhuis in Enschede huren, dan kom je in een stad waar textiel altijd erg belangrijk is geweest. Aan sommige woningen die te huur staan in Enschede zie je nog goed deze vroegere functie terug. In de Tweede Wereldoorlog is Enschede zwaar getroffen. Veel mooie woningen in Enschede zijn toen verloren gegaan. Maar er is ook veel moois voor teruggekomen. Zie je dus een leuk huis te huur in Enschede? Grijp dan snel je kans!

 

Woning verhuren in Enschede

Ben je van plan om je woning in Enschede te verhuren? Kijk dan snel op onze site. Het verhuren van je huis in Enschede doe je namelijk gratis en gemakkelijk via het platform van Direct Wonen. Het verhuurproces houd je zelf in de hand: jij bepaalt alle voorwaarden. Kies je er bijvoorbeeld voor om je woning in Enschede voor onbepaalde tijd te verhuren? Of heb je liever een expat als huurder bij de verhuurder van je huis in Enschede? Je bepaalt uiteindelijk alles zelf. Overweeg je dus om je woning in Enschede te verhuren, wacht dan niet langer en plaats je huis in Enschede op ons platform! Je kan de woning verhuren via dezelink.
Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven