×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Delft

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Delft

Huurwoning huren Delft

Huurwoningen huren in Delft is erg prettig wanneer je in de buurt van de steden Den Haag en Rotterdam wilt wonen. Daarnaast heeft de stad Delft natuurlijk ook heel veel te bieden en zit je ook nog eens in de buurt van de zee. Huurwoningen huren in Delft kan nu al door te kiezen uit een appartement of misschien was jij wel op zoek naar een woning? Natuurlijk houdt het hier niet op, want de stad heeft nog veel meer te bieden! Weet jij al wat je allemaal kunt doen in Delft?

Tussen de grote steden Rotterdam en Den Haag vind je de stad Delft. Huurwoningen huren in Delft wordt vaak overwogen door de ligging en de mogelijkheden die vanuit hier hebt. Om de zoektocht iets makkelijker te maken hebben we een aantal interessante straten op een rij gezet. Huurwoningen huren in Delft is bijvoorbeeld mogelijk in De Colignystraat, Brabantse Turfmarkt, Derde Werelddreef, Zagwijnpad of Cesar Franckstraat.

Winkelen in de stad

Huurwoningen huren in Delft maakt het mogelijk om gebruik te maken de uitgebreide winkelmogelijkheden. De mogelijkheden die voor jou open staan zijn erg groot zo kun je kunt bijvoorbeeld gaan winkelen op de Markt, aan de gracht, de Langendijk, in de Hoven of in de Veste. Bij Huurwoningen huren in Delft is het daarnaast ook leuk om in steden te gaan winkelen zoals Den Haag en Rotterdam, die niet ver van Delft vandaan liggen.

Wat je kunt doen in jouw vrije tijd

Vrije tijd kan volop besteed worden aan het bezichtigen van monumenten, het bezoeken van musea of misschien wil je wel naar de bioscoop? Huurwoningen huren in Delft geeft jou deze mogelijkheid. Daarnaast kan je ook van de natuur genieten in het Abtswoudepark, Hof van Delftpark of Wilhelminapark. Voor wie Delft even achter zich wil laten kan naar de nabijgelegen grote steden gaan zoals Den Haag of Rotterdam, maar een bezoekje aan het strand en de duinen in Scheveningen is ook zeker een aanrader!

Het ontstaan van de stad Delft

De geschiedenis van Delft is erg leuk om te weten. Huurwoningen huren in Delft kan dan ook niet zonder een stukje van de geschiedenis te weten. Heb je al eens gehoord van de Delf? Door de afgraving van deze rivier ontstond namelijk de stad Delft. Het woord zegt het eigenlijk al een beetje, het delven betekend namelijk graven. Ook komen er bekende Nederlanders uit deze stad. Denk bijvoorbeeld aan muziekwetenschapper en televisiepresentator Gregor Bak, de voetbalcommentator van NOS Ronald van der Geer en actrice Eva Duijvestein.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven