×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Dordrecht

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen Dordrecht

Huurwoningen Dordrecht huren is mogelijk door te kiezen uit een appartement, huurwoning of studio. De stad Dordrecht is levendig en in de buitenwijken heb je het echte gevoel van het dorpse leven. Huurwoningen Dordrecht huren betekent een nieuwe start voor jou, daarom geven we leuke tips en informatie, om je alvast op weg te helpen. Een huis huren Dordrecht kan dus overal!

Huurwoningen Dordrecht

De juiste woning vinden is natuurlijk het eerste en meest belangrijke doel voor jou. Om deze reden hebben we een aantal aantrekkelijke straten op een rij gezet. Kijk ook eens naar de Groenmarkt, Voorstraat, Kolfstraat, Vriesestraat, Burgemeester de Raadtsingel, Sint Jorisweg, Standhasenstraat, Merwedestraat, Adjudant H.P. Kosterstraat of Javastraat. Een huurwoning Dordrecht huren maakt het voor jou mogelijk om in een van deze straten te wonen. 

De winkelstraten van Dordrecht

Een huurwoning Dordrecht huren stelt je in staat om gebruik te maken van de winkelstraten die zich in het centrum bevinden. Het is niet alleen gezellig, maar ook heel aantrekkelijk door de verschillende locaties die Dordrecht te bieden heeft. Met lokale winkeltjes in het historische gebied tot de moderne winkels die in Nederland bekend zijn. In het historische gedeelte vind je onder andere de Voorstraat, maar ook op het Statenplein of het winkelcentrum Drievriendenhof kan je urenlang doorbrengen. Een huurwoning Dordrecht huren is daarnaast ook aantrekkelijk omdat de dagelijkse benodigdheden altijd dicht bij huis gekocht kunnen worden. 

Jouw vrijetijdsbesteding in Dordrecht

Ben jij al duurzaam bezig en wil je er nog veel meer van weten? Dan zal Dordrecht de aandacht trekken door het Duurzaamheidscentrum Weizigt. Wil je het oudste huis van Nederland bezichtigen? Dan ga je naar 't Zeepaert. Wil je naar de sauna en spa? Dan ga je naar Thermen Sauna Papendrecht! Huurwoningen Dordrecht huren is de manier om hierbij in de buurt te zitten en er optimaal van te genieten. Ook de nabije omgeving zit vol leuke activiteiten. Ga bijvoorbeeld eens langs dierentuin Blijdorp in Rotterdam of de authentieke Hollandse molens bekijken op Kinderdijk. Dat maakt een huis huren Dordrecht zo leuk.

Het ontstaan van Dordrecht

Huurwoningen Dordrecht huren wordt nog leuker wanneer je haar geschiedenis kent. Het begon allemaal aan de rivier de Thure, in het middel van moerassen, waar Dordrecht ontstond. Van oorsprong had deze stad de naam Thurendrith, wat de doorwaadbare plaats in de rivier de Thure betekent. Door de schitterende ligging was deze stad de plaats voor het verhandelen van onder andere wijn, graan en hout. Ook vandaag de dag trekt Dordrecht nog veel aandacht. Als je kiest voor het huren van huurwoningen Dordrecht, ben je niet de enige. Ook acteur Vastert van Aardenne, kunstenaar Lucien den Arend tweevoudig Olympisch kampioen Geert Cirkel wonen in deze schitterende stad.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven