×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoningen Breda

Inklappen

Huurwoning huren Breda

In het westen van Noord-Brabant, daar waar de Aa of Weerijs en de Mark samenvloeien, ligt de stad Breda. Een historische en tegelijkertijd moderne stad vol sfeer en gezelligheid. Het is de stad van bekende personen zoals journalist en politicus Hans van Mierlo en dj Tiësto. Een huurwoning huren Breda betekent een verhuizing naar de veelzijdigste stad van het zuiden.

Historie

Breda heeft een rijke geschiedenis. Al in 1125 wordt de naam in de geschriften gevonden en in alle jaren heeft er zich van alles afgespeeld. Een bekend historisch feit is het Turfschip van Breda: Na een bezetting van negen jaar wordt in 1590 met een list de stad heroverd op de Spanjaarden.

De historische stadskern is gebouwd rondom het Kasteel van Breda. Dat wat vroeger de kasteeltuin was, is nu een van vele stadsparken, Valkenberg. Ook het Begijnhof en de haven zijn aantrekkelijke plekken met een rijke historie.

Levendig

De historische stadskern en de bosrijke omgeving zijn vanzelfsprekend niet alles wat er in de stad te beleven valt indien je een huurwoning huurt in Breda. Breda heeft vele musea, een stadsschouwburg (Concordia), theater Chassé en een poppodium. Ook vindt elk jaar het Graphic Design Festival Breda plaats en zijn er muziek- en filmfestivals. Breda zou geen Brabantse stad zijn als het niet ieder jaar werd omgedoopt tot Kielegat om uitgebreid carnaval te vieren. Verder is Breda natuurlijk de thuisbasis van de voetbalploeg NAC. Dat maakt huren Breda nog leuker.

Ook buiten de evenementen om blijft Breda meer dan levendig. Gezellig druk is het altijd in de haven en winkelen kan perfect in bijvoorbeeld de Ginnekenstraat of de Torenstraat, waar er een leuke afwisseling is van bekende ketens en Bredase winkeltjes met een eigen sfeer. Ook hier kan je huis huren Breda.

Bourgondisch, modern en historisch

Het was in 2009 dat Breda bekroond werd met een prijs: Beste binnenstad van Nederland 2009-2011, in de categorie grote steden. Het juryrapport liegt er niet om. Veelvuldig geroemd worden de grootschalige ontwikkelingen, vooral die rond de haven. Breda mag dan een historische stad zijn, stil staat hij nooit. Ook was de jury te spreken over de veelzijdigheid. Ze schrijven: "De combinatie van de functies wonen, werken en recreëren in een historisch landschap verdient alle lof." Een oordeel waar de stad alleen maar heel trots op kan zijn. Breda wordt: 'Bourgondisch, modern en historisch' genoemd en eigenlijk vat die drieslag de plaats perfect samen. Genoeg voor de geschiedenisliefhebben als je gaat huren Breda. 

Huurwoningen huren in Breda (121)

De nieuwste woningen in je inbox?